Nicole Kidman snakker ut om sitt tøffe år

- Personlig så har det vært veldig, veldig, veldig hardt.

DØDE BRÅTT: Faren til Nicole Kidman, den respekterte psykologen Anthony Kidman, falt uventet om og døde på sensommeren. Foto: All Over Press
DØDE BRÅTT: Faren til Nicole Kidman, den respekterte psykologen Anthony Kidman, falt uventet om og døde på sensommeren. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I august døde Nicole Kidmans (47) far, Antony Kidman, plutselig av et hjerteinfarkt på en restaurant i Singapore. Han ble 75 år gammel.

I mars mistet også Hollywood-stjernen venninnen L'Wren Scott - etter at hun valgte å avslutte livet ved å begå selvmord.

Nå innrømmer skuespilleren at hun gleder seg til å legge 2014 bak seg.

- Personlig så har det vært veldig, veldig, veldig hardt. Familien min har gått gjennom en stor tragedie. Dette har ikke vært mitt favoritt år.

- Men jeg prøver å ikke være utakknemlig. Jeg er takknemlig for å være i live, forteller hun til The Guardian.

Saken fortsetter under bildet.

SAMMENSVEISET: Farens dødsfall har knyttet familien sterkere sammen, og Nicole ønsker å tilbringe mer tid med moren som har blitt enke og lillesøsteren Antonia Kidman som begge bor i Australia. Foto: Stella Pictures
SAMMENSVEISET: Farens dødsfall har knyttet familien sterkere sammen, og Nicole ønsker å tilbringe mer tid med moren som har blitt enke og lillesøsteren Antonia Kidman som begge bor i Australia. Foto: Stella Pictures Vis mer

Nicole stod svært nær sin far, og han var en av hennes viktigste støttespillere da Tom Cruise slapp bomben om at han ville skilles etter 11 års ekteskap i 2001.

– Pappa var min venn og beskytter. Da jeg ble skilt kastet han seg på et fly og trøstet meg i ukevis. Når jeg gråt sa han alltid: «Slapp av Nicki, det ordner seg», fortalte hun i begravelsen i september.

Etter det plutselige dødsfallet forteller Kidman at hun og ektemannen Keith Urban (46), samt døtrene deres Sunday (6) og Faith (3), vil tilbringe mer tid sammen med resten av familien sin i Australia den neste tiden.

- Vi har gått gjennom en tøff tid som familie dette året, så det er fint å kunne ta vare på hverandre nå, sier hun til The Guardian.

LES OGSÅ: Kidman ønsker seg desperat flere barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer