Tom Cruise og Nicole Kidman:

Nicole Kidman nektes kontakt med barna

Ser på moren som en «kjøttkropp».

ANSPENT: Nicole Kidman (52) mistet foreldreretten til barna, og etter bruddet med Tom Cruise (57) skal hun ikke ha fått ha kontakt med sønnen Connor (24) og datteren Isabella (26). Foto: NTB Scanpix
ANSPENT: Nicole Kidman (52) mistet foreldreretten til barna, og etter bruddet med Tom Cruise (57) skal hun ikke ha fått ha kontakt med sønnen Connor (24) og datteren Isabella (26). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 1990 ga Hollywoodstjernene Tom Cruise (57) og Nicole Kidman (52) hverandre sine ja, og var i hele elleve år et tilsynelatende lykkelig par.

I 2001 tok derimot lykken slutt. Årsaken til skilsmissen skal ha vært at den kontroversielle scientologikirken ikke likte Nicole.

Tom har i en årrekke vært en stor tilhenger av den mye omtalte kirken, og er trolig bevegelsens mest kjente ansikt. Helt siden 1990 har han vært medlem, og han er bare en av mange kjendiser som har sverget sitt troskap til bevegelsen.

Sammen adopterte eksparet barna Isabella (26) og Connor (24). Da paret skilte seg var det «Mission Impossible»-stjerna som fikk foreldreretten.

I årene etter bruddet skal forholdet mellom mor og barn ha vært svært anspent, og nå melder en kilde til Radar Online at Hollywoodkjekkasen skal være grunnen til at Nicole ikke lenger har kontakt med barna.

Manipulerer barna

Den tidligere scientologen Sam Domingo (51) forteller i et intervju om hvordan Tom, med bevegelsens hjelp, manipulerte adoptivbarna til å bryte kontakten med moren.

- Tom tok valget om å bryte all kontakt med Nicole, og han fikk barna til å gjøre det samme, forteller hun til Radar Online.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer