SYKEHUS: Torsdag morgen ble Nicole Kidman fraktet til sykehus etter en bilulukke. Hun skal ha kommet fra det hele uten alvorlige skader. Foto: AP/Scanpix
SYKEHUS: Torsdag morgen ble Nicole Kidman fraktet til sykehus etter en bilulukke. Hun skal ha kommet fra det hele uten alvorlige skader. Foto: AP/ScanpixVis mer

Nicole Kidman i bilulykke

- Kjørte rett i en stolpe, forteller skuespillerens talskvinne.

SEHER.NO: Tidlig torsdag morgen, lokal tid, ble Oscar-vinner Nicole Kidman fraktet til sykehus etter en bilulykke i Hollywood.

Ifølge Aftonbladet var den australske skjønnheten passasjer i en Jaguar da ulykken skjedde i forbindelse med en filminnspilling.

LES OGSÅ: "Danse"-Tone i bilulykke

- Bilen ble tauet av en kameravogn som fikk sleng på seg i en sving i 72 km/t, noe som førte til at Kidmans bil kjørte rett i en stolpe, sier skuespillerens PR-talskvinne Catherine Olim til AP.

Det var trolig en ung stuntmann som satt bak rattet da det smalt.

Kidman skal ikke ha pådratt seg alvorlige skader.

- Jeg tror det gikk bra med henne, forteller Olim, og legger til at hun er usikker på om Kidman reiste hjem eller fortsatte filmopptakene etter sykehusbesøket.

Det var under innspillingen av science fiction-thrilleren "The Invasion", at det smalt.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.