<strong>STOR FORANDRING:</strong> De siste årene har filmstjernen Nicole Kidman måttet tåle stadige spekulasjoner om hvorvidt hun har forstørret brystene sine. Her er hun fotografert i januar 2016 (t.v.) - etter angivelig å ha fjernet implantatene - og på Oscar-utdelingen i februar 2013.  Foto: NTB Scanpix
STOR FORANDRING: De siste årene har filmstjernen Nicole Kidman måttet tåle stadige spekulasjoner om hvorvidt hun har forstørret brystene sine. Her er hun fotografert i januar 2016 (t.v.) - etter angivelig å ha fjernet implantatene - og på Oscar-utdelingen i februar 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Nicole Kidman har fjernet brystimplantatene

Hollywood-stjernen skal ha bestemt seg for å velge helsen sin over utseendet.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De siste årene har «Moulin Rouge»-stjernen Nicole Kidman (48) stadig vært i medienes søkelys på grunn av utseendet sitt.

Helt tilbake til 2010 er det blitt spekulert i om den australske filmstjernen har forstørret brystene, men det var i 2014 ryktene om at hun hadde fått brystimplantater virkelig skjøt fart.

Nå har stjernen, som er gift med countrysangeren Keith Urban (48), imidlertid satt en stopper for spekulasjonene. Aftonbladet skriver nemlig at Kidman har fjernet de angivelige brystimplantatene.

- Hun vil ikke ha noe i kroppen som kan være giftig, hevder en kilde nær stjernen overfor National Enquirer.

Saken fortsetter under bildene.

<strong>VELGER HELSEN:</strong> Ifølge National Enquirer har Nicole Kidman fjernet brystinnleggene fordi hun ikke vil noe giftig i kroppen sin. Her er den slanke stjernen på Golden Globe Awards i 2005 (t.v) og på Celebrate Life Ball sommeren 2014 - på den tiden silikonryktene virkelig skjøt fart.  Foto: NTB Scanpix
VELGER HELSEN: Ifølge National Enquirer har Nicole Kidman fjernet brystinnleggene fordi hun ikke vil noe giftig i kroppen sin. Her er den slanke stjernen på Golden Globe Awards i 2005 (t.v) og på Celebrate Life Ball sommeren 2014 - på den tiden silikonryktene virkelig skjøt fart. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Elsket å vise seg frem

Kilden legger til at Nicole Kidman elsket å ha større bryster, men at den tiden likevel er forbi. Nå vil hun fokusere på helsen og en sunn livsstil.

- Hun var så stolt av brystene sine den gang. Hun elsket å vise dem frem i ettersittende kjoler. Men i fjor bestemte hun seg for å vende tilbake til utgangspunktet, sier National Enquirers innsidekilde, ifølge Aftonbladet.

Da Tom Cruise (53) sin berømte ekskone deltok på en UNICEF-galla i midten av januar, var i hvert fall brystpartiet hennes mindre fremtredende enn tidligere.

Se Nicole Kidman på UNICEF-gallaen, der David Beckham var hedersgjest, i videoen nedenfor:

Omdiskutert utseende

I tillegg til at spekulasjonene har gått om brystpartiet hennes, har den Oscar-vinnende skuespilleren stadig blitt utsatt for påstander om at hun har tatt botox og ansiktsløftninger.

Selv har Nicole Kidman innrømmet å ha prøvd botox, men hun har ikke kommentert de øvrige spekulasjonene direkte.

- Jeg har prøvd mange ulike ting, men bortsett fra trening og en sunn diett er det ikke mye som hjelper. Jeg har til og med prøvd Botox, men likte ikke hvordan ansiktet mitt så ut etterpå, røpet hun i 2011.

Under filmfestivalen i Cannes tre år senere, og høsten 2013, mente imidlertid flere medier at stjernen igjen hadde benyttet seg av botox.

Se video av Nicole Kidman på Cannes filmfestival i 2014:

Selv om 48-åringen er ordknapp om kirurgiske inngrep, har hun tidligere fortalt om ulempene ved det å ha svært blek hud i oppveksten:

- Siden jeg var så blek var jeg mye inne. Jeg kunne ikke løpe rundt på stranden som de andre barna. Fordelen var at jeg leste mye, utviklet mine indre kvaliteter og kom opp med mange ideer, sa hun i et intervju i fjor ifølge Contactmusic.

<strong>STJERNEPAR:</strong> Etter det beryktede ekteskapet med Tom Cruise (t.v), har Nicole Kidman vært lykkelig gift med Keith Urban i en årrekke. Her er filmskjønnheten på henholdsvis Oscar-utdelingen i 1991 og på SAG Awards i slutten av januar.  Foto: NTB Scanpix
STJERNEPAR: Etter det beryktede ekteskapet med Tom Cruise (t.v), har Nicole Kidman vært lykkelig gift med Keith Urban i en årrekke. Her er filmskjønnheten på henholdsvis Oscar-utdelingen i 1991 og på SAG Awards i slutten av januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Støtter seg til forloveden i sykdommen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer