Nicole Kidman angrer på ekteskapet med Tom Cruise

15 år etter skilsmissen, snakker skuespilleren om årene med «Top Gun»-stjernen.

VAR GIFT I 11 ÅR: Nicole Kidman og Tom Cruise var et av Hollywoods mest berømte ektepar fra 1990 til 2001.  Foto: EPA
VAR GIFT I 11 ÅR: Nicole Kidman og Tom Cruise var et av Hollywoods mest berømte ektepar fra 1990 til 2001. Foto: EPA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Filmstjernene Nicole Kidman (49) og Tom Cruise (54) var et av Hollywoods mest profilerte ektepar på 90-tallet. 

Duoen giftet seg i 1990, men skilte lag etter 11 års ekteskap i 2001. Kidman har tidligere fortalt at det var Tom som plutselig ville skilles, og at bruddet kom som lyn fra klar himmel.

I dag, omtrent 15 år etter skilsmissen, avslører hun at hun angrer på at hun giftet seg som 23-åring.

«The Hours»-stjernen giftet seg med den berømte skuespilleren, etter at de møttes under innspillingen av filmen «Days of Thunder»

- Jeg var så ung da jeg giftet meg. Jeg ser tilbake og tenker bare «hva?», sier hun til bladet Red Magazine, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter nedenfor.

MØTTES PÅ JOBB: Nicole Kidman og Tom Cruise møttes under innspillingen av filmen «Days of Thunder» i 1990. De giftet seg i desember samme året.  Foto: PARAMOUNT PICTURES / Album
MØTTES PÅ JOBB: Nicole Kidman og Tom Cruise møttes under innspillingen av filmen «Days of Thunder» i 1990. De giftet seg i desember samme året. Foto: PARAMOUNT PICTURES / Album Vis mer

- Det var jo det jeg ønsket

I det nye intervjuet sammenligner hun seg med popstjernen Taylor Swift (26), som er kjent for sin hyppige utskifting av menn. 

- Man ser bare på Taylor, for eksempel. Jeg mener, hvor gammel er hun? Hun er 26 år, sier hun og fortsetter:

- Jeg hadde to barn innen jeg fylte 27 år gammel og hadde da var gift i fire år. Men det var jo det jeg ønsket, slår hun fast overfor bladet.

Nicole og Tom adopterte datteren Isabella (23) i 1992 og sønnen Connor (21) i 1995. 

Saken fortsetter nedenfor.

OVERRASKENDE BRUDD: Nicole Kidman har tidligere åpnet seg om sjokket hun fikk da Tom Cruise helt ut av det blå ønsket å skille seg fra henne i 2001.  Foto: AFP
OVERRASKENDE BRUDD: Nicole Kidman har tidligere åpnet seg om sjokket hun fikk da Tom Cruise helt ut av det blå ønsket å skille seg fra henne i 2001. Foto: AFP Vis mer

Fant lykken til slutt

Selv om den australske skuespilleren nå ser tilbake på sitt første ekteskap med et spørsmålstegn, stoppet ikke det Nicole fra å forelske seg igjen. 

I juni 2006, etter å ha kjent hverandre i kun seks måneder, giftet hun seg nemlig med countrysangeren Keith Urban (48). 

Begge var den gang i slutten av 30-årene, og «Australia»-stjernen har røpet at hun gjerne skulle ha truffet ektemannen tidligere i livet.

- Jeg elsker ham! Jeg skulle ønske vi hadde flere år sammen. Men jeg er uansett bare takknemlig for at jeg møtte ham i det hele tatt, har hun sagt til Hello magazine.

Saken fortsetter nedenfor.

LYKKELIG GIFT: Nicole Kidman og countrysangeren Keith Urban har vært lykkelig gift i ti år, selv om de giftet seg etter å kjent hverandre i kun et halvt år.  Foto: Splash News
LYKKELIG GIFT: Nicole Kidman og countrysangeren Keith Urban har vært lykkelig gift i ti år, selv om de giftet seg etter å kjent hverandre i kun et halvt år. Foto: Splash News Vis mer

Det berømte ekteparet feiret i sommer ti års ekteskap, og lever et lykkelig familieliv med døtrene Sunday Rose (8) og Faith Margareth (5).

Tom Cruise på sin side ble singel igjen i 2012 da Katie Holmes (37) søkte om skilsmisse etter seks års ekteskap. Flere hevder at «Top Gun»-stjernen ikke har sett deres felles datter, Suri (10), på nesten tre år.

DRAMATISK BRUDD: Katie Holmes og Tom Cruise var gift mellom 2006 til 2012 og fikk datteren Suri sammen.  Foto: Ap
DRAMATISK BRUDD: Katie Holmes og Tom Cruise var gift mellom 2006 til 2012 og fikk datteren Suri sammen. Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: Legger seg flat overfor norske fans

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer