Nicole Kidman: - Jeg sørger fremdeles

Filmstjernen synes ennå det er vanskelig å snakke om farens brå og overraskende dødsfall.

TUNG TID: Nicole Kidman knakk fullstendig sammen da faren Anthony døde uventet i fjor. Foto: All Over Press
TUNG TID: Nicole Kidman knakk fullstendig sammen da faren Anthony døde uventet i fjor. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det kom som et sjokk for Nicole Kidman (48) og hele familien, da den anerkjente psykologen, Anthony Kidman, plutselig døde i september i fjor.

Skuespillerens far mistet livet etter en fallulykke, som mistenkes å ha vært et hjerteinfarkt, mens han var på ferie hos Nicoles lillesøster Antonia (45) i Singapore. Han ble 75 år gammel.

Selv om det nå snart er ett år siden dødsfallet synes Hollywood-stjernen ennå smerten er nesten like tung å bære.

- Jeg prøver å komme meg på beina, men jeg sørger fremdeles. Noen ganger tenker jeg «Gud, jeg kunne ønske jeg kunne gjemme meg i et hull og aldri komme ut igjen», men så tenker jeg «Det var i går», forteller hun mens tårer fylles i øynene, skriver Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

ELSKER MORSROLLEN: I dag finner Kidman trøst i døtrene sine når savnet etter faren blir for tungt. Foto: Splash News
ELSKER MORSROLLEN: I dag finner Kidman trøst i døtrene sine når savnet etter faren blir for tungt. Foto: Splash News Vis mer

Finner støtte i mannen og barna

Heldigvis hjelper døtrene Sunday Rose og Faith Maragret henne å se fremover.

- Jeg har en 4-åring og en 6-åring, og når jeg hører dem le, så er livet i sin mest kraftfulle form, sier Nicole - som har vært gift med country-stjernen Keith Urban (47) siden 2006.

Også ektemannen får mye av æren for at hun har klart å komme seg videre etter det vonde tapet.

- Jeg elsker den mannen, og jeg er så glad for at jeg er i denne verdenen.

Kidman stod sin far svært nær, og han var en av hennes viktigste støttespillere da Tom Cruise slapp bomben om at han ville skilles etter 11 års ekteskap i 2001.

– Pappa var min venn og beskytter. Da jeg ble skilt kastet han seg på et fly og trøstet meg i ukevis. Når jeg gråt sa han alltid: «Slapp av Nicki, det ordner seg», fortalte hun i farens begravelse.

Fra ekteskapet med Cruise har hun adoptivbarna Isabella (22) og Connor (20).

LIKE FORELSKET: Til tross for at hun nærmer seg 50 år, så ønsker Nicole seg flere barn med ektemannen Keith Urban.  Foto: Broadimage
LIKE FORELSKET: Til tross for at hun nærmer seg 50 år, så ønsker Nicole seg flere barn med ektemannen Keith Urban. Foto: Broadimage Vis mer

LES OGSÅ: Hver måned håper Kidman at hun skal bli gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer