GA TARMSKYLLING: Nicole Richie måtte selv trå til med slangen under jobben som kursleder på slankeleir for ekstremt overvektige. Foto: All Over Press
GA TARMSKYLLING: Nicole Richie måtte selv trå til med slangen under jobben som kursleder på slankeleir for ekstremt overvektige. Foto: All Over PressVis mer

Nicole hater tarmskylling

- Det var en fuktig opplevelse, sier Nicole Richie om sin debut som slanke-ekspert.

SEHER.NO: Richie (25)- som sammen med Paris Hilton hjelper overvektige amerikanere i den fjerde sesongen av TV-serien "Simple Life" - hevder hun aldri kunne klart behandlingen hun gir deltakerne på skjermen.

- Det var kaldt og vått. Jeg kunne aldri klart å legge meg på et bord nesten uten klær utendørs i kulda, eller gå på do utendørs, sa hun på det amerikanske radioprogrammet On Air with Ryan Searcrest.

Richie - som ble arrestert i desember for å ha kjørt i narkorus- avslørte også at hun frykter å lide samme fengsels-skjebne som venninnen og "Simple Life"-kollega Paris Hilton.

- Det er klart jeg er redd, det ville vel alle vært. Men jeg er klar over at jeg må takle alle mulige konsekvenser, og jeg tar fullt ansvar for handlingene mine.

Richie bekreftet også at bestevenninnen Mischa Barton nå er i god behold etter at hun kollapset på Nicoles grillfest.

- Hun blandet antibiotika og alkohol. Jeg gikk glipp av det hele, men hun er i god behold nå, sa Richie til "American Idol"-programleder Ryan Searcrest.

Hør hele intervjuet her
(ekstern lenke).

LES OGSÅ: Nicole veide kun 37,5 kg.