Nicole forlover seg?

Det er tydeligvis alvor mellom Nicole Richie og Joel Madden.

SAMMEN: Butikkekspeditøren i gullsmedbutikken XIV Karats kunne fortelle at Joel og Nicole er gærne etter hverandre. Ikke vanskelig å se, eller hva? Foto: All Over Press
SAMMEN: Butikkekspeditøren i gullsmedbutikken XIV Karats kunne fortelle at Joel og Nicole er gærne etter hverandre. Ikke vanskelig å se, eller hva? Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det går fort i svingene for enkelte, spesielt for Nicole Richies bestevenninne Mischa Barton.

Nå ryktes det om at moteikonet Richie (25) skal forlove seg med rockekjæresten sin, Joel Madden (28).

Ifølge Femalefirst besøkte nylig "The Simple Life"-stjernen og "Good Charlotte"-rebellen gullsmeden XIV Karats i Los Angeles.

Nicole tittet lenge på flere smykker før hun kjøpte seg et som var på salg og "bare" kostet 20.000 kroner. Deretter så paret på forlovelsesringer, som også var på salg!

Kanskje var det heksedoktoren som blakket henne?

- Selvsagt ville han aldri gitt henne en ring som var på salg, forteller en ansatt i butikken til Life and Style Weekly.

- Det er lett å se at de er gærne etter hverandre. Armen hans var rundt henne hele tiden, smiler hun.

Allikevel vil hun ikke fortelle om turtelduene kjøpte ringer eller ikke ...

Nicole, som er datteren til sangeren Lionel Richie (57), ble sammen med Madden i slutten av fjoråret, kort tid etter at han hadde gjort det slutt med skuespilleren Hilary Duff (19).

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer