RUNDERE: Nicole Kidman har gått opp fem kilo, og planlegger å gå opp fem til. Foto: Stella Pictures
RUNDERE: Nicole Kidman har gått opp fem kilo, og planlegger å gå opp fem til. Foto: Stella PicturesVis mer

Nicole feter seg opp

Sylslanke Nicole Kidman har den siste tiden vist mer former.

SEHER.NO: Nicole Kidman (40) er kjent som en av de slankeste Hollywood-stjernene. Derfor legges det merke til at hun nå plutselig har fått tydeligere former.

Og akkurat som "Bridget Jones"-stjernen Renee Zellweger la på seg flerfoldige kilo for rollen, så gjør Nicole det for sin siste film "The Reader" - hvor hun skal spille mot Ralph Fiennes.

Kidman har allerede lagt på seg fem kilo, og planlegger å gå opp minst fem til de neste ukene, skriver Daily Mail. I dette kjærlighetsdramaet skal Nicole spille en kvinne gjennom flere tiår. Regissøren mente det ville bli mest realistisk om hun faktisk la på seg de ekstra kiloene etter hvert som rollefiguren blir middelaldrende.

- Nicole har sagt at dette er en av de mest utfordrende filmene hun har spilt i sin karriere. Rollen er krevende siden den har mange lidenskapelige sexscener også, sier en kilde til Daily Mail.

Nicole er svært slank og elsker både å løpe og svømme, og ser vanligvis veldig trenet ut. Nå har hun fått en svak antydning til mage, og brystene er blitt adskillig rundere.

"Bridget Jones"-dietten hun nå følger inkluderer å drikke daglige proteindrikker og spise karbohydratrike måltider.

- Hun spiser opptil fire måltider om dagen, og det er ikke uvanlig å se henne jobbe seg gjennom en stor tallerken med pasta og brød og så dessert, sier kilden.

Nicole skal ha kost seg med å gå opp de første fem kiloene med å spise masse av sine favorittdesserter og sjokolade.

Renee Zellweger gjorde det sammen da hun skulle spille Bridget Jones i filmatiseringen av de populære bøkene om den single og nevrotiske dagbokforfatteren.

Den norskættede skuespilleren la på seg over 15 kilo ved å spise pizza, fast food og drikke Guiness-øl.

"The Reader" er en filmatisering av en bestsellende tysk roman om etterkrigstiden i Tyskland. Den handler om en 15-åring som har et lidenskapelig forhold til en eldre kvinne.