MER FORMER: Noe har tydelig skjedd med Nicole det siste året. Hun nekter for å være gravid, men har fått mer former på bildet til høyre.
MER FORMER: Noe har tydelig skjedd med Nicole det siste året. Hun nekter for å være gravid, men har fått mer former på bildet til høyre.Vis mer

- Nicole er ikke gravid

Nicole Kidman nekter for gravide-ryktene som har gått i jula - men noe har tydeligvis skjedd.

SEHER.NO: Nicole Kidman (40) er ikke gravid. Det sier skuespillerens australske pressetalskvinne.

Tidligere i jula meldte britiske Daily Mail at den australske skuespilleren Nicole Kidman skal ha fortalt venner og familie at hun og ektemannen Keith Urban venter barn.

- Det stemmer ikke. Hun må ha fått 30 babyer snart, sier hennes talskvinne til avisen the Melbourne Herald Sun. ...

Kidman er i Australia for å spille inn film, forteller talskvinnen videre.
- Nå nyter hun noen dagers ferie sammen med familien sin. Dette er bare et nytt rykte fra London.

En venn av Nicole sier likevel til avisen at det er en mulighet at The Hours-skuespilleren kan være nesten tre måneder på vei.

- Hun hadde en liten kulemage for en måned siden, så det er mulig at hun nå er tre måneder ut i svangerskapet og dermed forteller det til venner og familie, sier vennen i følge people.com.

Kidman, som har to adopterte barn etter ekteskapet med Tom Cruise,  Isabella (14) og Connor (12), har tydelig gått opp i vekt de siste månedene. Denne vektøkningen har stadig skapt nye rykter om graviditet.

Nicole selv har forklart det med at hun har lagt på seg for en rolle i filmen  "The Reader" hvor hun skal spille en kvinne gjennom flere tiår, og følgelig legger på seg.

Nicole skal ha fulgt en kraftig Bridget Jones-diett  for å gå opp hele ti kilo.

LES OGSÅ: Nicole feter seg opp