I DATTERENS JAKKE: Da Nicole Richie deltok på et arrangement forrige uke (venstre), hadde hun lånt datteren Harlow (6) sin jakke. Foto: Faksimile Instagram, All Over Press
I DATTERENS JAKKE: Da Nicole Richie deltok på et arrangement forrige uke (venstre), hadde hun lånt datteren Harlow (6) sin jakke. Foto: Faksimile Instagram, All Over PressVis mer

Nicole (33) låner 6-åringens klær

Realitykjendisens siste påfunn får folk til å riste på hodet.

SEOGHØR.NO: Fashiondesigneren og realitykjendisen Nicole Richie (33) har i mange år fått oppmerksomhet for sin slanke kropp.

Men da Richie forrige uke viste seg fram i Los Angeles, tok hun det hele kanskje litt langt.

Stjernen var til stede på et arrangement i regi av selskapet Baby2Baby, som hjelper vanskeligstilte familier med barneklær.

- Tusen takk for jakka

MYE OPPMERKSOMHET: Richie har tidligere slitt med anoreksi. Hun sier hun har vært frisk lenge, men ofte forteller venner om bekymring rundt stjernens helse. Foto: All Over Press
MYE OPPMERKSOMHET: Richie har tidligere slitt med anoreksi. Hun sier hun har vært frisk lenge, men ofte forteller venner om bekymring rundt stjernens helse. Foto: All Over Press Vis mer

Og i den anledning hadde Nicole lånt jakken til sin seks år gamle datter, Harlow.

- Tusen takk for at jeg fikk låne jakken din, Harlow, skrev Richie på bildedelingstjenesten Instagram til et bilde av seg selv.

«Er det en stor jakke eller en veldig smal mamma?», spør svenske Expressen seg.

Jakkestuntet skal ha startet nye spekulasjoner rundt stjernens helse. For åtte år siden var Richie syk og hadde anoreksi. Flere ganger i ettertid har venner av stjernen fryktet at sykdommen var tilbake, men Richie har hele tiden uttalt at hun er frisk.

- Topp i egen kropp

- Alle mødrene på skolen er bekymret for Nicoles vekt. Jeg kan ikke huske å ha sett henne spise noen ting under tilstelningene hun deltar på der, sa en kilde til RadarOnline.com nylig.

I tillegg til Harlow, har Richie og ektemannen Joel Madden (35) sønnen Sparrow (4) sammen.

Nicole har tidligere sagt at hun er godt fornøyd med kroppen sin.

- Jeg føler meg topp i min egen kropp. Estetisk kan jeg være kresen, men jeg har gjort store fremskritt. Det er jeg stolt av, sa hun til Glamour Magazine i 2012.

LES OGSÅ: - Det er virkelig trist