SLUTTER?: Nicolas Cage truer med å slutte som skuespiller fordi han er lei av å spille i store blockbustere. Foto: All Over Press
SLUTTER?: Nicolas Cage truer med å slutte som skuespiller fordi han er lei av å spille i store blockbustere. Foto: All Over PressVis mer

Nicolas Cage slutter med film?

Superstjernen truer med å slutte i filmbransjen...

SEHER.NO: Hollywood-stjernen Nicolas Cage (44) truer nå med å slutte i filmbransjen fordi han har blitt lei av å spille i blockbuster-filmer.

"Ghost Rider"-stjernen innrømmer at han har mistet lidenskapen for skuespill og mener det har ført til at han isolerer seg i stadig større grad, skriver CBS4denver.com.

- Noen filmstjerner ser ut til at de har det supermoro med det de gjør, men jeg er lei av det. Det har fått meg til å isolere meg stadig mer, og det er en gangende følelse jeg stadig har i kroppen. Da jeg først begynte, elsket jeg det. Men en av mine frustrasjoner er at jeg ikke har kontroll. Jeg har ikke jobbet på en stund og det er 8 måneder til jeg begynner på mitt neste filmprosjekt, men for første gang vet jeg hvilken retning jeg beveger meg i og hva jeg ønsker å forandre, sier superstjernen.

Oscar-vinneren frykter også at fansen er blitt lei av å se han på skjermen.

- Av en eller annen grunn virker det som jeg irriterer publikum. Folk som liker en type film, liker ikke å se meg gjøre andre sjangre. Ting jeg sa og gjorde tidlig i karrieren plager meg fortsatt. Jeg begynte med skuepill som 17-åring, nå er jeg 44 og voksen. Jeg lurer på om jeg fortsatt hadde vært interessant å se på dersom jeg ikke drakk eller lagde bråk, sier skuespilleren.


LES OGSÅ: - Ikke se på håret mitt