SØSTRENE SYLSLANK: Paris og Nicky hilton er ikke akkurat kjent for sine fagre former. Nå raser førstnevnte også ned i vekt.
SØSTRENE SYLSLANK: Paris og Nicky hilton er ikke akkurat kjent for sine fagre former. Nå raser førstnevnte også ned i vekt.Vis mer

Nicky skylder på dårlige bildevinkler

Nå er storesøster Paris like syltynn...

SEHER.NO: Svært slanke Nicky Hiltons (24) har ofte blitt offer for spekulasjoner om spiseforstyrrelser.

Nå er det hennes noe mer berømte storesøster Paris Hilton (27) som raser ned i vekt.

Da hotellarvingen tok med seg rockekjæresten Benji Madden (29) på utestedet LAX i Hollywood nylig for å feire premieren på realityshowet "Paris Hiltons New BFF", var det ikke til å unngå å legge merke til at hun er tynnere enn noen gang før.

Men trolig har dette en naturlig årsak.

Hilton har jobbet hardt i det siste med realityshowet, hvor hun skal finne seg en ny bestevenn. Hun har dessuten vært på reisefot nærmest hver eneste dag i uka.

Å spise har kanskje blitt nedprioritert av Paris, som påstår at hun kan sammenlignes med en arbeidsnarkoman.

I juni i fjor var det verre. Da var Paris fengslet blant annet på grunn av fyllekjøring, og nektet å ta til seg næring.

Hun raste ned i vekt, og hadde en kroppsmasseindeks under 15. Normalen er mellom 20 og 25.

- Det er ingen sannhet i ryktene om at jeg har sultet meg eller har spiseforstyrrelser, sa lillesøster Nicky til People tidligere i år.

Og:

- Jeg tror pressen har trykket mange bilder av meg fra uflatterende vinkler. Vennene mine ser på bildene og liksom: "Herregud, går det bra med deg?". Og så ser de meg, og er bare: "Å...". Det er virkelig ikke så interessant eller sant.

LES OGSÅ: - Britney stjal Tyras modellkropp

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.