Nicky Minaj og Keith Urban klare for American Idol

Blir dommere sammen med Mariah Carey og Randy Jackson.

KLAR FOR IDOL: Nicky Minaj blir dommer i årets "American Idol". Sammen med Randy Jackson, Mariah Carey og Keith Urban. Foto: Stella Pictures
KLAR FOR IDOL: Nicky Minaj blir dommer i årets "American Idol". Sammen med Randy Jackson, Mariah Carey og Keith Urban. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Nå er det endelig offisielt. Mariah Carey (42) får fint selskap ved siden av seg under «American Idol». I tillegg til den faste dommeren Randy Jackson (56), er det nå klart at de to siste dommerene er Nicky Minaj (29) og Keith Urban (44). Dermed er dommerpanelet komplett før den 12 sesongen av programmet går på lufta i januar.

- Det er virkelig en ære å bli invitert med på idolsirkuset. Jeg gleder meg virkelig til å jobbe med alle de andre og vise frem mine sterke følelser for musikk. sa Urban til FOX.

Mariah Carey, som i følge ryktene skal tjene rundt 18 millioner dollar pr sesong, twittret i juli at:

- Jeg gleder meg til å finne og ta vare på nye spennende talenter.

De to siste sesongene har Jennifer Lopez og Steven Tyler vært dommere i talentkonkurransen. Men de to sangstjernen ble vraket før årets sesong.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Takket nei til «American Idol»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer