Nicky Hiltons nakensjokk

Med nakne modeller tok Nicky Hilton skrittet inn i familie-businessen.

SPEIDER ETTER PR: Nicky Hilton samlet vakre modeller av begge kjønn til en avkledd fotoseanse. Foto: All Over Press
SPEIDER ETTER PR: Nicky Hilton samlet vakre modeller av begge kjønn til en avkledd fotoseanse. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Nakne og blide - Se alle bildene!

SEHER.NO: Nicky Hilton vil inn i hotellbransjen på egne bein. Hun skulle designe
 værelsene i et 95-roms hotell på berømte South Beach, Miami. Lillesøsteren til Paris Hilton er mote-designer og har sin egen kolleksjon av vesker og t-skjorter.

- Jeg skal designe alle hotellrommene. Faktisk alt, sa Nicky Hilton i et intervju med tv-stasjonen E! i juli. Her kan du se NickyO-hotellet i bilder. (amerikansk side)

Hotellet med navnet Nicky O har fått mye oppmerksomhet i amerikansk media. Ikke minst da Nicky tok med seg et knippe splitter nakne modeller ut på takterrassen for å ta dristige reklamebilder.

SE BILDENE HER...


Nicky skal være veldig stolt av hotellet og konseptet - og håper hun kan vise familien at hun har nese for business. Hilton-familien har skapt en enorm hotellkjede med sin blanding av luksus og effektivitet.

Men kanskje er Nickys designhotell en bløff?

Arkitekt Nizar Idrisi, som var en del av design-gruppen på prosjektet, hevder at den unge hotell-arvingen tar æren for hans arbeid.

- Jeg har aldri sett henne tegne noe som helst, sa Idrisi til avisen Miami Herald.

Han fortalte at mens designerne arbeidet lå Nicky Hilton ved bassenget og solte seg sammen med en venn.

Men Nicky lar seg ikke stoppe av en rettssak eller to. Hun har klokkertro på NickyO-hotellet og har allerede gått i gang med å skape slike hoteller også i Chicago og New York. Hotellet tilbyr alle gjestene å kjøpe alt de ser. Fra senger til lamper og bestikk. Alt er til salgs i konseptet som Nicky har kalt "Boutique-hotell".

Se her: Paris liker å blotte seg!

Mareritt: Pikante bilder på avveie!

De nye stjernene: Gjør alt for oppmerksomhet

Nicky Hilton: Til sengs med søsterens eks...

Verdens vakreste arvinger: Topp 10-lista!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer