Nick Carter er forlovet

Backstreet Boys-Nick Carter har fått ring på fingern.

SMØRSANGER: Nick Carter er kjent for sin hese og gutteaktige sangstemme, som en av de mest populære medlemmene i Backstreet Boys. Foto: All Over Press
SMØRSANGER: Nick Carter er kjent for sin hese og gutteaktige sangstemme, som en av de mest populære medlemmene i Backstreet Boys. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: På 90-tallet slo Nick Carter (33) igjennom som ungpikeidol i den verdensberømte boybandgruppen Backstreet Boys.

Med sin blonde lugg og sin fløyelsmyke stemme smeltet han mangt et pikehjerte, men det er spesielt ett han smeltet mer enn de fleste.

I dag avslører nettstedet People at 33-åringen har gått ned på kne og fått «ja» fra sin 29 år gamle fitnessguru-kjæreste Lauren Kitt.

Men prosessen, som var planlagt å bli uført på en romantisk båttur i Florida, tok lengre tid enn ønsket, skal vi tro kjekkasen:

- Jeg gikk rundt med ringen i lommen i to uker, og begynte å bli desperat. Jeg tenkte: «Jeg blir gal! Jeg vil gi den til henne nå!». Men jeg hadde ikke brukt båten på sånn seks år, så jeg lå på kne og skrubbet og reparerte i flere dager.

Med nærmeste familie rundt seg fikk han endelig gått ned på kne, men da han hadde stilt spørsmålet til sin kjære kom panikken:

- Jeg tenkte: «Hva søren skal jeg gjøre nå?», og da sa Lauren: «Du skal sette på meg ringen!». Jeg var i sjokk, minnes han om frieriet som tok sted onsdag denne uken.

Men når bryllupet skal skje er ikke opp til den nyforlovede duoen, men Backstreet Boys, forteller Carter til nettstedet.

- Vi må sjekke timeplanen til bandet. Vi holder jo på å spille inn nytt album og skal ut på turné, så det er ikke opp til oss! Men nå er vi i lykkerus, og gleder oss til å ta fatt på det neste kapittelet i livene våre.

LES OGSÅ: - Nick Carter kom ikke i søsterens begravelse