Nick Carter ble pappa for første gang

Babyjubel for popstjernen!

FIKK EN SØNN: Nick Carter og kona Lauren Kitt Carter har fått en liten gutt. Foto: NTB Scanpix
FIKK EN SØNN: Nick Carter og kona Lauren Kitt Carter har fått en liten gutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: I oktober kom den gledelige nyheten om at det tidligere ungpikeidolet Nick Carter (36) skulle bli pappa for første gang.

Sangeren, som fikk sitt store gjennombrudd på midten av 90-tallet i boybandet «Backstreet Boys», giftet seg med Lauren Kitt (32) den 12. april 2014. Og nesten akkurat på dagen, to år senere, ble duoen foreldre for første gang.

Tirsdag 19. april fødte nemlig Lauren en sønn, melder Entertainment Tonight.

Den lille gutten har fått navnet Odin Reign Carter - oppkalt etter den norrøne guden.

Tidligere denne måneden fortalte artisten til nettstedet at de hadde blitt enige om navn.

- Det er et veldig mektig navn, men jeg kan ikke fortelle det enda. Jeg har nemlig fått instruksjoner av min kone om å holde det hemmelig, sa han den gang.

For en uke siden postet Nick, som ble arrestert for barslagsmål i januar, dette bildet av sin høygravide kone på Instagram:

 

Skryter av kona

Videre sa 36-åringen til nettstedet at han gledet seg veldig til å bli pappa, og spesielt spennende synes han det skal bli å se sin kone som mamma.

- Jeg vil ikke bli altfor følelsesladet, men hun er grunnen til at jeg føler meg komfortabel, og jeg visste hun ville bli den perfekte mor. Hun kommer til å være i stand til å lære barnet vårt alle de tingene det trenger å vite, skrøt han.

Selv om det begynner å bli noen år siden Nick og resten av gutta i «Backstreet Boys» hadde sine glansdager, har de ikke sluttet å opptre sammen av den grunn.

Og i 2013 kom de ut med musikkvideo til låten «Show'em (What You're Made Of)».

Året før stod Nick Carter, Brian Littrell (41), A.J. McLean (38), Kevin Richardson (44) og Howie Dorough (42) på scenen i Oslo Spektrum. 

Brian og Howie benyttet den gang anledningen til å besøke Moods of Norway-flaggskipbutikken i Oslo.

FØR OG NÅ: Mens bildet til venstre er tatt av Backstreet Boys i 1998, er bildet til høyre tatt på lanseringen av Balmain X H&M-kolleksjonen i New York i fjor. F.v: A. J. McLean, Balmains sjefsdesigner Olivier Rousteing, Nick Carter, Brian Littrell, Kevin Richardson og Howie Dorough  Foto: NTB Scanpix
FØR OG NÅ: Mens bildet til venstre er tatt av Backstreet Boys i 1998, er bildet til høyre tatt på lanseringen av Balmain X H&M-kolleksjonen i New York i fjor. F.v: A. J. McLean, Balmains sjefsdesigner Olivier Rousteing, Nick Carter, Brian Littrell, Kevin Richardson og Howie Dorough Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Sofia og Carl Philip viste frem sin nyfødte prins