KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: Mariah Carey giftet seg med den 11 år yngre rapperen, komikeren og skuespilleren, Nick Cannon, på Bahamas i 2008. Her fornyer de ekteskapsløftene i 2012. Foto: NTB Scanpix
KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: Mariah Carey giftet seg med den 11 år yngre rapperen, komikeren og skuespilleren, Nick Cannon, på Bahamas i 2008. Her fornyer de ekteskapsløftene i 2012. Foto: NTB ScanpixVis mer

Nick Cannon lever i sølibat etter bruddet

- Jeg prøver å jobbe med meg selv, så akkurat nå holder jeg meg unna sex.

SEOGHØR.NO: I fjor sommer kom nyheten om at Mariah Carey (45) og ektemannen gjennom seks år, Nick Cannon (35), hadde flyttet hver for seg.

I desember samme år søkte Cannon om skilsmisse, og i vår ble ekteskapet offisielt oppløst.

Eksene prøver likevel å samarbeide tett om tvillingene Monroe og Morrocan (4) som de har sammen.

Men mens Mariah har funnet lykken på ny, så er Nick fremdeles singel.

Selv om komikeren ved flere anledninger har blitt observert sammen med ulike kvinner, så hevder han selv at han ikke er klar for et nytt forhold enda.

- Jeg er ikke rede ennå. Jeg dater ikke. Jeg har venner som jeg henger sammen med, men jeg er ikke klar for noe seriøst enda, forklarte Cannon nylig til TV-verten Ellen DeGeneres, ifølge Contactmusic.com.

- Jeg lever i sølibat. Jeg prøver å jobbe med meg selv, så akkurat nå holder jeg meg unna sex.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET IGJEN: Mariah deler ofte bilder av seg selv og sin nye kjæreste James på sosiale medier. Her koser de seg sammen i snøen tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET IGJEN: Mariah deler ofte bilder av seg selv og sin nye kjæreste James på sosiale medier. Her koser de seg sammen i snøen tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vil alltid være en familie

Sangfuglen er på sin side lykkelig med den australske milliardæren James Packer (48), som hun har vært sammen med siden juni.

Og Cannon har ikke noe problem med at eks-kona har gått videre i livet.

- Jeg har ikke møtt ham enda, men jeg håper å gjøre det snart. Jeg tror det kommer til å bli helt kult. Vi har snakket om det og sånn.

Til tross for bruddet så er det viktig for både Nick og Mariah å beholde et godt vennskap. Derfor feiret de jula sammen, og også Thanksgiving, som en familie.

It's Christmas time! #FestiveFamilyMoments

A photo posted by Nick Cannon (@nickcannon) on

- Det er familietid og vi kommer alltid til å være familie. Det var en vakker opplevelse. Barna er førsteprioritet, og det er viktig at de ser at vi som foreldre kommer overens og kan ha det hyggelig sammen. Mamma og pappa er fremdeles glade i hverandre, men aller viktigst, vi elsker dem, fortalte han, ifølge nettstedet.

 
 

LES OGSÅ: Mariah Carey slaktes for diva-oppførsel

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.