FÅR NI MILLIONER: Vanessa Perroncel får dobbelt så mye penger å råde over fram til sønnen Jaydon blir 18 år. Foto: Stella Pictures
FÅR NI MILLIONER: Vanessa Perroncel får dobbelt så mye penger å råde over fram til sønnen Jaydon blir 18 år. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ni millioner til utro eks-kjæreste

Først lå eks-kjæresten med hans lagkamerat, nå må fotballstjernen bla enda dypere i lommeboka...

SEHER.NO: Fotballstjernen Wayne Bridge (29) har vært gjennom tre mareritt-måneder etter at det i januar ble kjent at eks-kjæresten Vanessa Perroncel (34) hadde ligget med hans gifte bestevenn John Terry bak hans rygg.

Skandalen ble ikke mindre etter at det ble kjent at Terry - som tidligere spilte sammen med Bridge i Premier League -klubben Chelsea - hadde gjort Vanessa gravid, og senere betalt for en abort.

Vanessa Perroncel og Wayne Bridge fikk 2006 sønnen Jaydon (2) sammen.

Men selv om han ikke lenger bor sammen med Vanessa, er det ikke slutt på de ubehagelige overraskelsene for Wayne Bridge.

Denne uken bestemte en dommer at Wayne må betale dobbelt så mye i barnebidrag, etter en lang kamp mellom de tidligere turtelduenes advokater.

Den nye summen på rundt 60 000 kroner i måneden, betyr ifølge Daily Mirror at Vanessa får over ni millioner kroner av fotballstjernen fram til sønnen blir 18 år.

- Vanessa hadde ingen urimelige krav, men ba kun dommerne ta hensyn til Waynes lønn, som er opp mot 3,5 millioner i måneden. Det var hennes bursdag på tirsdag, og nå føler hun at hun kan feire dobbelt, sier en venn av henne til Daily Mirror.

Wayne Bridge har foreløpig ikke kommentert den nye avtalen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.     

LES OGSÅ: Ber kona om nåde i ørkenen