Marius Borg Høiby med ny kjæreste:

Nettstedets oversettelse gikk ikke helt etter planen

Oversatt direkte fra Google Translate.

HER GIKK DET GALT: Oversettelsen av Se og Hørs vinkling gikk ikke helt som planlagt. Foto: Skjermdump, Tech 2 / NTB Scanpix
HER GIKK DET GALT: Oversettelsen av Se og Hørs vinkling gikk ikke helt som planlagt. Foto: Skjermdump, Tech 2 / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Tidligere denne uken kunne Se og Hør avsløre at kronprinsesse Mette-Marits (44) eldste sønn, Marius Borg Høiby (21), hadde funnet lykken på ny med modellen Juliane Snekkestad (21).

Saken ble raskt plukket opp av andre medier, men da nettstedet Tech 2 skulle oversette saken, gikk det ikke helt som planlagt.

De har nemlig klart å oversette at Marius har fått ny kjæreste, til at han har en ny «boyfriend» - en guttekjæreste.

Videre kan mye tyde på at nettstedet plukker opp aktuelle nyhetssaker og oversetter de direkte. Bruker man for eksempel Google Translate på Se og Hørs orginale vinkling, «Marius har fått ny kjæreste», blir det «Marius has gotten a new boyfriend» i oversettelsesprogrammet.

DIREKTE OVERSATT: Slik så vinklingen ut etter en runde i Google Translate. Foto: Skjermdump, Google Translate
DIREKTE OVERSATT: Slik så vinklingen ut etter en runde i Google Translate. Foto: Skjermdump, Google Translate Vis mer

Videre på nettstedet kommer det opp flere aktuelle nyhetssaker, og flere oversettelser er til å stusse over. Blant annet har bloggeren «Pilotfrue» blitt «Pilot Lady».

Avslørt på Instagram

Marius og hans nye flamme har i lengre tid vært nære venner, men kjærligheten ble etter hvert så sterk at de to bestemte seg for å ta forholdet et steg videre og bli samboere i London - hvor Juliane jobber som modell.

Paret har så langt holdt en lav profil og ikke lagt ut bilder av seg selv sammen på sosiale medier etter at de ble samboere.

Men på nyåret la Juliane likevel ut et bildet som for de ekstra årvåkne avslørte at hun befant seg på et spesielt sted. På sin populære Instagram-profil, som følges av nærmere 43 000 mennesker, la hun nemlig ut flere bilder fra innsiden av kronprinsfamiliens bolig på Skaugum.

Sønnen til kronprinsesse Mette-Marit, Marius Borg Høiby, vekker oppsikt med spesielle skinnjakker i «God kveld Norge»-reportasje. Vis mer

Selv om hun har unnlatt å tagge stedet «Skaugum», er det liten tvil om hvor hun har vært. De karakteristiske, gullbelagte mønstrene på dørene, krystallkronen i taket - og de kongelige portrettene i gullrammene - gjenkjennes også på bildene Marius la ut da han solgte unna sine private eiendeler på Finn.no i 2016.

Det var under USA-oppholdet det første og hittil eneste bildet av de to sammen ble tatt.

På selveste kvinnedagen 8. mars i fjor, la Juliane ut et bilde fra Los Angeles av seg selv og Marius i en av hans egendesignede skinnjakker på sin Instagram-profil. Marius ble ikke nevnt med navn i innlegget, men flere gjenkjente raskt Mette-Marits flotte sønn sammen med modellen.

👅🦄

Et innlegg delt av Juliane Snekkestad (@julianesnekkestad)

Til tross for sin unge alder har Juliane blitt en ettertraktet modell, og er blant jentene i stallen til det britiske modellbyrået Nevs Models.

Juliane har også posert for det populære herremagasinet Playboy, og flere bilder fra fotoseansen ligger ute på Playboys nettside.

LES OGSÅ: ​Ble foreldre for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer