Sophie Elise Isachsen:

Nettet koker: - Ingen kommentar

Nekter å svare.

VEKKER OPPSIKT: En av Sophie Elises ferieoppdateringer har fått internett til å koke. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
VEKKER OPPSIKT: En av Sophie Elises ferieoppdateringer har fått internett til å koke. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Sophie Elise Isachsen (28) befinner seg for tiden på en romantisk ferie på den greske øya Zakynthos sammen med kjæresten - som hun inntil videre har valgt å holde forholdsvis borte fra rampelyset.

Som influenser er jobben din å dele innhold, og for de fleste stopper ikke det når de reiser på ferie - ei heller for Isachsen.

Sophie Elise gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og fortalte hva hun bruker én million på i året. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

Både på Instagram og Snapchat har 28-åringen delt flittige oppdateringer fra ferieturen, både av bostedet, stranden, restauranter og samarbeidsposter.

Influenseren har over 600 000 følgere på Instagram, og nesten 260 000 følgere på Snapchat, så da hun onsdag delte en video på sistnevnte plattform tok det ikke lang tid før ryktemøllen fikk fart på seg.

Og det var én ting i videosnutten følgerne bet seg merke i.

I snutten poserer Isachsen i en grønnmønstret, tettsittende kjole. På et tidspunkt snur hun seg til siden og stryker hånden kjærlig over magen, mens hun ser lurt til siden.

Det har fått nettet til å koke.

ET HINT?: Følgerne lurer på om Isachsen her hinter om en graviditet. Foto: Skjermdump Snapchat
ET HINT?: Følgerne lurer på om Isachsen her hinter om en graviditet. Foto: Skjermdump Snapchat Vis mer

Manøveren hun gjør med hånden er et klassisk kjærtegn gravide gjør over babymagen, og nå lurer altså folk på om dette kan være et hint fra influenseren.

Blant annet på sladreappen Jodel diskuteres temaet heftig, og det kan virke som at brukerne er splittet: mens noen mener Isachsen må være gravid, mener andre det er et bevisst PR-stunt for å få oppmerksomhet.

UENIGE: Det er splittede meninger på Jodel. Foto: Skjermdump

Isachsen selv har foreløpig ikke svart på spekulasjonene. Se og Hør har vært i kontakt med Isachsen, som ikke har noen kommentar til saken.

Tidligere denne uken gjestet 28-åringen podkasten «Jennie & Karianne», med Jennie Sofie Lie Pickl (22) og Karianne Vilde Wølner (29), hvor hun innrømmet at barn er noe hun ønsker seg.

- Jeg har superlyst på barn i fremtiden, og det har jeg hatt lenge, men jeg føler jeg aldri har stått helt inne for det. Det fordi det ikke har passet med livet mitt. Jeg har heller aldri hatt en kjæreste jeg har hatt lyst å få det med, før nå, fortalte hun.

Sophie Elise gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og snakket om «Farmen kjendis»-tiden. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

LES OGSÅ: Derfor klippet VG bort dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer