Brad Pitt og Jennifer Aniston:

Nettet koker etter gjenforeningen

Brad Pitt og Jennifer Aniston stjal showet da de igjen ble gjenforent.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Brad Pitt (56) og Jennifer Aniston (51). En tilsynelatende endeløs kjærlighetshistorie som fansen nekter å gi slipp på. Paret giftet seg i 2000, men fem år senere skilte de lag - til stor fortvilelse for mange.

Selv om det er 15 år siden bruddet er det likevel flere som holder beinhardt fast i håpet om at duoen, som var Hollywoods hotteste par i sin tid, skal finne tilbake til hverandre.

I januar ble de gjenforent og avbildet sammen under SAG Awards, noe som mildt sagt satte fyr på nettet, og nå gjør de det igjen.

Den ferske gjenforeningen fant sted natt til fredag under en gjennomlesing av «Fast Times at Ridgemont High» som en del av Dane Cooks «Feelin'-A-Live»-veldedighet, som samler inn penger for organisasjonen CORE, hvor en rekke andre stjerner også deltok.

Navn som Julia Roberts, Morgan Freeman og Matthew McConaughey var også til stede, men ble satt i skyggen av Pitt og Aniston.

SISTE GANG: Emmy Awards i september 2004 ble siste gang ekteparet poserte sammen på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix
SISTE GANG: Emmy Awards i september 2004 ble siste gang ekteparet poserte sammen på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Du er så sexy

Under lesingen spilte 51-åringen rollen som Linda, mens eksmannen leste rollen som Brad. Dette sørget for at de to spilte flere scener sammen, blant annet hvor Anistons karakter sier følgende:

«Hei Brad. Du vet hvor søt jeg alltid syntes du var. Jeg synes du er så sexy. Vil du komme til meg?»

Se video fra gjennomlesingen øverst i saken!

Dette har naturligvis satt følelsene i sving hos fansen, og ifølge utenlandske medier, blant andre New York Post, flørter de to eksene åpenlyst med hverandre. Aniston omtaler også eksmannen som «honey», eller «kjære» på norsk.

FEIRET SAMMEN: Både Brad Pitt og Jennifer Aniston vant Sag Award tidligere i år. Her blir de gjenforent etter å ha mottatt hver sin pris. Foto: NTB Scanpix
FEIRET SAMMEN: Både Brad Pitt og Jennifer Aniston vant Sag Award tidligere i år. Her blir de gjenforent etter å ha mottatt hver sin pris. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hollywood-par

1994 er året som har skrevet seg inn i historien som starten på en av de råeste kjærlighetshistoriene i Hollywood. Brad Pitt og Jennifer Aniston møtes for første gang, trolig uvitende om hva de har i vente.

- Pitt var bare denne søte typen fra Missouri, ikke sant … En normal mann, fortalte Aniston, i et intervju med Rolling Stone, om sitt første møte med «Fight Club»-stjernen.

Det skulle imidlertid gå fire år før duoen var på sitt første stevnemøte, den gang arrangert av agentene deres.

På dette tidspunktet forsøker de, ifølge Marie Claire, å holde romansen under radaren. Det påfølgende året dukker de riktignok opp på sin første røde løper sammen, i forbindelse med Emmy-utdelingen. Blitsregnet haglet som aldri før.

Og man kan vel nesten si at resten er historie.

ÅPENHJERTIG: Jennifer Aniston åpner opp som aldri før om trykket som har vært rundt henne de siste tiåra, og hvor vanskelig det har vært å alltid holde maska. Vis mer

Til tross for at de begge har gått videre opptil flere ganger etter at de gikk fra hverandre i starten av 2005, blir det stadig heftig spekulert på om de en dag vil finne tilbake til hverandre.

Da de ble fotografert sammen tidligere i år, kunne Emma McIntyre, fotograf for Getty, fortelle at Pitt ropte på ekskona etter å ha vunnet SAG Awards.

- Hun snudde seg og de omfavnet og gratulerte hverandre. Det var et øyeblikk mellom to suksessrike mennesker som erkjente og hyllet hverandres suksess, og de var virkelig glade for å se hverandre, påsto McIntyre tidligere i år.

Ifølge pressefotografen skal øyeblikket mellom de to stjernene ha vært rørende, og hun sa videre at man kunne føle at de har kjent hverandre i over 20 år.

- Mangler et følelsesgen

Både Pitt og Anistons, særlig sistnevntes, kjærlighetsliv har vært grunnlag for overskrifter i en årrekke. De to var Hollywoods mest profilerte par i sin tid, og bruddet mellom dem skapte oppstandelse hos fansen. Og det skulle ikke roe seg med det første.

For mens nyheten om bruddet fremdeles var toppstoff i amerikanske medier, møtte Pitt pressen for å promotere sin nyeste film, actionkomedien «Mr. & Mrs. Smith». Der sto han sammen med medspiller Angelina Jolie.

TÅREFULT: En tydelig rørt Jennifer Aniston var i det gavmilde hjørnet, da hun overrasket en familie som har hatt en tøff periode. Video: Kan ses på Viaplay. Vis mer

Det viste seg etter hvert at forholdet mellom de to motspillerne ikke bare var profesjonelt. I 2008 erkjente Pitt overfor Rolling Stone at han hadde fått følelser for Angelina Jolie mens han fremdeles var gift med Aniston.

Aniston klarte ikke å skjule sin reaksjon på ektemannens «overlapping». Ifølge Daily Mail skal hun ha sagt følgende da Pitt og Jolie stilte opp i et magasin sammen, sommeren 2005:

- Han mangler et følelsesgen.

I ettertid har det ved flere anledninger kommet fram at de to eksene er blitt venner etter skilsmissen, noe de blant annet beviste under SAG Awards. Den siste tiden er Brad for øvrig blitt koblet til den tyske modellen Nicole Poturalski (27).

LES OGSÅ: Pitts flamme med kryptisk melding

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer