Leni Klum:

Nettet koker etter dette

Kjendisdatterens bikinibilde faller ikke i god jord hos følgerne.

KRITIKK: Leni Klum blir møtt med krass kritikk fra følgerne. Foto: Skjermdump fra Instagram
KRITIKK: Leni Klum blir møtt med krass kritikk fra følgerne. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne sommeren har hittil vært en av de aller varmeste. Spesielt Europa er kraftig rammet av en ekstrem hetebølge, og tirsdag forrige uke ble den varmeste dagen noensinne i Storbritannia registrert med 40,2 grader.

Som følge av den stekende varmen, vil nok flere benytte sjansen til å få litt farge på kroppen. Blant dem er Leni Klum (18), datter av tidligere supermodell Heidi Klum (49) og den italienske forretningsmannen Flavio Briatore (72).

Til sine 1,5 millioner følgere på Instagram delte kjendisdatteren et bikinibilde av seg selv, mens hun tilsynelatende nøt den brennende sola. Det skriver blant andre Daily Mail.

«Litt mer enn solkysset», skrev 18-åringen, som tydelig var klar over at hun hadde tilbrakt for mye tid ute i sola, til bildet.

Det er imidlertid alt annet enn bikinibildet som får følgerne til å heve øyenbrynene. Nå har flere satt sinnene i kok, og uttrykker at de er bekymret for solskaden hun har pådratt seg.

Samtlige påpeker nemlig at hun må huske å bruke solkrem, og at hun sender ut feil signal ved å legge ut bilder av den solbrente kroppen sin - uten at hun gjør oppmerksom på faren ved å sole seg for mye.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.