Cameron Diaz:

Nettet koker etter dette

Cameron Diaz gjenskaper ikonisk øyeblikk.

IKONISK: Det var mange som sperret opp øynene da de så denne scenen i 1998. Foto: Moviestore / REX / NTB
IKONISK: Det var mange som sperret opp øynene da de så denne scenen i 1998. Foto: Moviestore / REX / NTB Vis mer
Publisert

Superstjerne Cameron Diaz (49) var lenge en av Hollywoods mest populære skuespillere, og spilte i filmer som «There's Something About Mary», «The Other Woman» og «Bad Teacher».

I 2018 fikk hun derimot nok, og pensjonerte seg som skuespiller.

Det betyr likevel ikke at hele karrieren har gått i glemmeboken for Diaz, som nå gjenskaper det som kan sies å være et av hennes mest ikoniske øyeblikk fra det store lerretet.

Hårgelé?

Filmen «There's Something About Mary» - «Aller elsker Mary» på norsk - gjorde stor suksess da den kom ut i 1998. En av scenene har brent seg fast i manges minner - med god grunn.

I en scene ser man nemlig hovedkarakteren Ted Stroehman, spilt av Ben Stiller (56), onanere før han skal på date med Diaz' karakter Mary.

Han klarer imidlertid ikke å tørke bort all sæden før hun ankommer huset hans, og når de møtes før daten forveksler Mary kroppsvæsken med hårgelé, før hun putter det i håret.

Det resulterer i en fascinerende hårfrisyre, som hun nå har valgt å gjenskape.

«Et mesterverk»

Gjenskapingen av scenen skjer i forbindelse med promoteringen av den nye vinen hennes, Avaline, ifølge danske Se og Hør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer