VANSKELIG Å DATE: Anita Skorgan er aktuell i «Hver gang vi møtes» sammen med blant andre Marion Ravn (t.v). Den kjente 54-åringen ble stoppet fra nettdating da internettsiden trodde hun utga seg for å være kjendisen Anita Skorgan... Foto: Stella Pictures
VANSKELIG Å DATE: Anita Skorgan er aktuell i «Hver gang vi møtes» sammen med blant andre Marion Ravn (t.v). Den kjente 54-åringen ble stoppet fra nettdating da internettsiden trodde hun utga seg for å være kjendisen Anita Skorgan... Foto: Stella PicturesVis mer

- Nettdating gikk ikke så bra

Anita Skorgan opplevde utfordringene ved å være kjendis da hun prøvde å få seg en date.

SEOGHØR.NO: Artist Anita Skorgan (54), som er aktuell i TV 2-suksessen «Hver gang vi møtes», er nok aller mest kjent for å ha vært gift med Jahn Teigen (63).

Paret ble imidlertid skilt på 1980-tallet, og de siste årene har den tidligere Melodi Grand Prix-stjernen blant annet prøvd ut nettdating.

- Det gikk ikke så bra. Jeg ville jo være anonym, siden jeg ikke ville treffe menn som Anita Skorgan - for da kunne jeg jo like gjerne gått på bar. Men da jeg skulle legge til et litt ugjenkjennelig bilde av meg selv, fikk jeg beskjed om at det ikke var lov til å late som om man var kjendis, forteller hun lattermildt til VG.

I dag nyter Skorgan å bo alene i en leilighet i Oslo sentrum. Selv om hun ikke fant den store kjærligheten på internett, rakk hun i det minste å treffe et par menn før profilen ble stoppet.

- Jeg chattet litt med noen, og jeg hadde to hyggelige møter. Men for å bli forelsket, så må noen kjemikalier vibrere på den riktige måten. Det er et mirakel som ikke skjer så ofte i livet, sier hun til VG.

Men 54-åringen understreker også at hun ikke har gitt opp håpet - og dagens situasjon er hun mindre villig til å snakke om...

«Hver gang vi møtes» har premiere på TV 2 i kveld 20.00. Anita Skorgan er først ut til å hylles når de andre deltagerne covrer hennes mest kjente låter.