Nett-dater under falskt navn

Er du en hyggelig mann og IKKE fra Los Angeles, ønsker den sexy filmstjernen å høre fra deg...

PRØVER NETT-DATING: Jenny McCarthy - her i en scene fra TV-serien «Two and a half men» - prøver nå nettdating for å finne seg en ny kjæreste. Foto: Stella Pictures
PRØVER NETT-DATING: Jenny McCarthy - her i en scene fra TV-serien «Two and a half men» - prøver nå nettdating for å finne seg en ny kjæreste. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jenny McCarthy (39) har gjort suksess både som skuespiller, TV-programleder og Playboy-modell, og har flere ganger vært kåret til en av verdens mest sexy kvinner.

Etter at 39-åringen gjorde det slutt med sin forrige kjæreste, skuespilleren Jim Carrey, skulle man kanskje tro at det ikke ville ta la lang tid for den vakre blondinen å finne seg en ny mann.

Men nå hevder kjendisbloggeren Perez Hilton at Jenny har gitt opp å finne en ny kjæreste på byen i Los Angeles.

Isteden skal «Scary Movie 3»-skuespilleren ha laget en profil på date-siden Match.com under falskt navn, for å speide etter kjæresteemner over hele verden, i alderen 34-48 år.

«Jeg ser etter en snill fyr. Det er så vanskelig her i Los Angeles. Menn er som jenter her. Det er ingen skikkelige menn, så kanskje det ville vært lurt å importere noen. Jeg ser vel rett og slett etter en eller annen som ikke er fra L.A.», skriver Jenny ifølge PerezHilton.com.

Foreløpig er det ikke kjent om Jenny har gått på noen dater, som følge av kontaktannonsen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sliter med å komme seg opp om morgenen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer