Felicity Huffman:

Netflix utsetter film-utgivelse etter innrømmelsen

Mister jobb og samarbeid.

I FARE: Mandag kveld sa Felicity Huffman seg skyldig i universitetsskandalen. Tirsdag morgen utsetter Netflix utgivelsen av hennes nyeste film. Foto: NTB Scanpix
I FARE: Mandag kveld sa Felicity Huffman seg skyldig i universitetsskandalen. Tirsdag morgen utsetter Netflix utgivelsen av hennes nyeste film. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etterdønningene fra universitetsskandalen som har preget Hollwyood den siste måneden vil tilsynelatende ingen ende ta. Mandag kveld, norsk tid, sa Felicity Huffman (56) seg skyldig, og flere amerikanske medier, deriblant The Boston Globe omtaler rettspapirene, der skuespilleren legger seg paddeflat etter skandalen.

- Jeg aksepterer min skyld, og med mye skam og anger tar jeg fullt ansvar for mine handlinger og aksepterer konsekvensene som kommer som et resultat av disse handlingene, står det i uttalelsen fra Huffman - som spilte karakteren Lynette Scavo i «Frustrerte fruer».

Nå, bare kort tid etter innrømmelsen, skriver AP at Netflix har valgt å utsette utgivelsen av Huffmans nye film, «Otherhood».

Streamingtjenesten uttalte tirsdag morgen at filmen ikke vil bli utgitt 26. april. Det har foreløpig ikke kommet noen ny dato for når den romantiske komedien vil bli lansert, eller om den noen gang vil se dagens lys.

- Skammer meg

Utsettelsen kommer bare en dag etter at Felicity Huffman innrømmet sin skyld i universitetsskandalen.

- Jeg skammer meg over smerten jeg har påført min datter, min familie, mine venner, mine kolleger og det pedagogiske miljøet. Jeg vil beklage til dem alle, men ønsker spesielt å rette en unnskyldning til studentene som jobber hardt hver dag for å komme inn på en skole, og til foreldrene deres, som ofrer masse for å støtte barna sine, het det videre i uttalelsen fra skuespillerstjernen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer