- Nesten umulig å gjøre begge deler 100 prosent

Leksene kommer i andre rekke for de yngste «Idol»-håpene.

- Nesten umulig å gjøre begge deler 100 prosent
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Idol-håpene Henrik, Jenny og Isak nederst i artikkelen! 

SEHER.NO: De tre Idol-håpene Jenny Langlo, Henrik Mortensen og Isak Heim har tatt TV-seerne med storm denne høsten, og alle tre kunne fredag juble over å gå videre i kampen om å bli Norges nye popstjerne, da det overraskende ble Maria Mohn som måtte forlate TV 2-konkurransen.

Men livet i rampelyset er ikke alltid like lett å kombinere med hverdagslivet for de tre yngste Idol-kandidatene, som alle går på videregående skole.

Til Seher.no avslører de tre at de er forberedt på å måtte ta igjen en del tapt arbeid når TV-konkurransen er over.

- Det er nesten umulig å gjøre begge deler 100 prosent. Akkurat nå er det Idol, men jeg passer på å henge med på skolen, for det er veldig viktig for meg, sier Jenny Langlo.

Alle de tre Idol-deltagerne får hjelp av forståelsesfulle lærere til følge sin popdrøm. Henrik Mortensen er imidlertid ikke redd for at han skal bli hengende etter klassekameratene.

. Jeg har alltid arbeidet raskt på skolen, så jeg tror ikke det blir noe problem. Jeg har litt lekser i ny og ned, men hovedfokus er Idol akkurat nå.

Håper å unngå spansk-eksamen
Jenny og Henrik gleder seg over at de ikke har blitt trukket ut til noen eksamener før jul, men Isak Heim må fortsatt vente noen dager før han får vite om han får en ekstra ting å konsentrere seg om.

- Hvis jeg må opp til eksamen, er matte det beste mens spansk nok er det verste for meg, sier han til Seher.no.

Isak prøver å få skutt inn tid til lekselesing når han er alene på hotellrommet etter de lange øvingsdagene i Oslo.

- Når dagen er over har vi tid til lekser på hotellet. Det er ikke veldig lett, men man må gjøre det. Fredag etter sending tar jeg imidlertid fri. Den dagen er det ekstra mye som skjer, sier han til Seher.no.

Isak er imidlertid heller ikke i tvil om at «Idol»-erfaringen er verdt det ekstra presset.

- Akkurat nå dedikerer jeg livet mitt til musikken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det tar nok litt tid å komme tilbake til hverdagen
Se videointervju her!
[obj:media:10377]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer