Hilaria Baldwin:

- Nesten som tvillinger

Det skiller knappe seks måneder mellom stjerneparets yngste barn.

FULLT HUS: Det er ingen tvil om at Alec og Hilaria Baldwin har hendende fulle hjemme med seks barn på under åtte år. Foto: Kristina Bumphrey/StarPix/Shutterstock/NTB
FULLT HUS: Det er ingen tvil om at Alec og Hilaria Baldwin har hendende fulle hjemme med seks barn på under åtte år. Foto: Kristina Bumphrey/StarPix/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken kom den overraskende nyheten om at Hilaria (37) og Alec Baldwin (62) hadde blitt foreldre igjen.

Avsløringen skapte stor forvirring for både fans og medier ettersom det bare er et knapt halvår siden yogainstruktøren fødte sønnen Eduardo «Edu» Pao Lucas (5 1/2 mnd).

«7» etterfulgt av et rødt hjerte, var alt det stod som tekst til bildet 37-åringen postet på Instagram sammen med den nyfødte babyen og resten av ungeflokken mandag.

Stjerneparet er foreldre til barna Carmen Gabriela (7 1/2), Rafael Thomas (5 1/2), Leonardo Angel Charles (4), Romeo Alejandro David (2 1/2) og lille Edu. I tillegg har Alec datteren Ireland (25) fra et tidligere ekteskap. Noe som betyr at duoen til sammen nå altså har syv barn.

I starten var Hilaria svært tilbakeholden med informasjon rundt familiens nye tilskudd, men i løpet av de siste dagene har den nybakte moren delt flere og flere detaljer om babyen.

Tirsdag avslørte hun blant annet at den lille jenta har fått navnet Lucia.

Datteren skal, ifølge People, ha kommet til verden via surrogat.

Føler oss ydmyke

I et langt instagram-innlegg torsdag, hvor de to babyene ligger side om side, delte Hilaria ytterligere informasjon rundt den nyeste verdensborgeren.

«Hjertene våre er fylt med så mye takknemlighet. The Baldwinitos ønsket seg så inderlig en lillesøster. Mange husker kanskje tapet av søsteren deres fire måneder inn i svangerskapet i 2019,» startet hun innlegget med, og referer til spontanaborten hun gikk gjennom for knapt halvannet år siden.

Hilaria skrev videre at det ikke går en dag uten at de tenker på datteren som ikke fikk leve, og at hun lovet de andre barna at søsteren ville komme på et senere tidspunkt.

Vis mer

«Ingenting kan noensinne erstatte henne, men to vidunderlige sjeler har nå kommet inn i livene våre, og vi føler oss ydmyke over å kjenne dem».

Deretter kaller hun sønnen Edu for deres «regnbue-baby» og «en velsignelse».

«Vi knyttes sterkere sammen hver eneste dag og vi er så takknemlig for de veldige spesielle englene som hjalp oss å få Lucía inn i denne verden».

Avslutningsvis avslørte hun også hele navnet til den vesle jenta.

«María Lucía Victoria og Eduardo Pau Lucas: Babyene våre som bringer oss lys i livet - nesten som tvillinger. Vi elsker dere så høyt».

Tildekket i bæsj

Fredag tok Hilaria til Instagram-stories hvor hun postet flere bilder og videoer av de ulike barna. På et bilde sitter hun selv med de to yngste i fanget, og på neste slide skriver hun følgende:

«Å ha to små babyer er utrolig gøy og søtt. Men det er også utfordringer. Lucia hadde nettopp en eksplosjon og Eduardo ruller rundt. Så jeg blir bare liggende her tildekt i bæsj, mens jeg underholder Edu frem til jeg kommer på en genial ide om hvordan jeg kan komme meg ut av denne dritt-situasjonen», står det humoristisk.

Ungene har virkelig kommet som perler på en snor for Alec og Hilaria, som har vært gift siden 2012. Og bare en måned før duoen avslørte at de ventet baby nummer fire, uttalte yogainstruktøren følgende til People:

- Ja, jeg vil absolutt ha en til. Av en eller annen grunn ønsker jeg meg alltid et barn til etter at jeg har født. Det er litt som å sitte i en karusell der du aldri vil hoppe av. Det føles styrkende, og man vil bare oppleve det igjen og igjen, forklarte hun i 2017.

LES OGSÅ: Erik Follestad blir far for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer