GLAMOURØSE: Jenny Skavlan, Pia Haraldsen og Aylar Lie var bare noen av de glamourøse gjestene tilstede under åpningen av Folketeateret.  Foto: Seher.no/Anders Myhren
GLAMOURØSE: Jenny Skavlan, Pia Haraldsen og Aylar Lie var bare noen av de glamourøse gjestene tilstede under åpningen av Folketeateret. Foto: Seher.no/Anders Myhren Vis mer

- Nesten som å være på afterski!

Kjendisene strålte på tidenes åpningsfest. Se bilder!

Publisert
SEHER.NO: Se flere bilder og videointervjuer med kjendisgjestene nederst i sak!

Tirsdag ettermiddag var det duket for storstilt kjendisfest i Oslo, da finansmann Christian Ringnes inviterte alt som kan krype og gå innen norsk kulturelite til den glamourøse åpningen av det nye Folketeateret ved Youngstorget.

Ringnes' firma, Eiendomsspar 
AS, kjøpte bygningen, som tidligere huset Operaen, av Oslo kommune for 172,3 millioner kroner, og tilsammen har hele oppussingen av Folketeateret kostet nærmere 450 millioner kroner.

Dermed var det med stor glede at Ringnes og de andre teateransvarlige kunne ønske 1400 gjester fra kultur, næringsliv og politikk velkommen til åpningen av teateret tirsdag.

Og ned det som kanskje var Oslos lengste røde løper, skred flere av landets mest kjente personligheter, deriblant tv-stjerne Pia Haraldsen, kunstner Vebjørn Sand, finansmann Petter Stordalen og forloveden Gunhild Melhus, skuespiller Jenny Skavlan, modell Aylar Lie, samt ordfører Fabian Stang.

Festlighetene startet med deLillos-konsert på Youngstorget, samt høytidelig tale av ordføreren, før celebritetene og gjestene ble geleidet inn i den nyoppussende Operapassasjen.

- Skikkelig Manhatten-stemning
Og mange av de inviterte var enige om at dette kanskje ville bli en av årets mest glamourøse fester...

- Det er så hyggelig, det er som å være i New York. Det er skikkelig Manhatten-stemning nå. Når jeg kommer tilbake til Norge, så er jeg alltid oppglødd. Norge har så mange pene mennesker som går rundt, og det gleder jeg meg over, sier en oppglødd Vebjørn Sand til Seher.no.

Også skjønnhetsgründer Linda Johansen var fra seg av begeistring over glam-faktoren på festen tirsdag kveld.

- Jeg synes glamfaktoren er helt fantastisk, det var så mye vakre mennesker som kom inn og de hadde gjort det lille ekstra, og det var mye strålende hud og store smil. Det liker vi, humret hun.

Finansmann Petter Stordalen er en av samarbeidspartnerne til Ringnes på Folketeater-prosjektet, og skal blant annet bygge et Choice-hotell ved siden av det nye teateret.

Dermed var både han og forloveden Gunhild Melhus naturligvis tilstede, og finansmannen var like energisk som vanlig.

- Glamfaktoren...hey..hallo, hvem andre får 1500 mennesker til å stå i kø utenfor i mars måned? Her blir det konsert ikveld og det største fyrverkeriet Oslo har sett siden Operaen. Dette er det bare Christian Ringnes som kan få til! ler Stordalen.

- Fulltidsjobb å gå på fest
Og selv om dette garantert blir en av Oslos største fester i år, mener både Pia Haraldsen og Aylar Lie at det er nok av glamourøse begivenheter i hovedstaden.

- Ja, jeg synes det skjer noe hele tiden jeg. Man kunne jo hatt som fulltidsjobb å gå på fest, hvis jeg ville, humrer Haraldsen, som synes stemningen på festen var kjempegod:

- Det er nesten som å være på afterski!

Andre som hadde tatt turen til Folketeateret tirsdag var skuespiller Sossen Krohg, politiker og programleder Karita Bekkemellem, finansmann Ola Mæle og kona Vibeke, politiker Carl I. og Eli Hagen, sanger Unni Wilhelmsen, samt Oslolosen, aka Harald Eia.

Torsdag er det også duket for den første premieren på Folketeateret, når ABBA-musikalen "Mamma Mia!" setter igang.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Gjør ikke dette for å tøffe oss!

Se flere bilder og videointervjuer med kjendisgjestene nedenfor:

[obj:media:7650]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer