Nesten ødelagt av kokain

Paul Bettany høster suksess i Da Vinci-koden, men var nær ved å ødelegge seg selv.

ALBINOMUNK: I rollen som Silas i Da Vinci-koden er Bettany blitt en av Hollywoods heteste navn.
ALBINOMUNK: I rollen som Silas i Da Vinci-koden er Bettany blitt en av Hollywoods heteste navn. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Paul Bettany er i ferd med å bli et navn på alles lepper etter å ha landet rollen som albinomunken Silas i Da Vinci-koden. Men 35-åringens liv har ikke alltid vært like glamorøst. For bare noen år siden var den britiske skuespilleren i ferd med å bukke under på grunn av alkohol og dopmisbruk.

- I slutten av tenårene brukte jeg mesteparten av tiden min på snusk og overnattet i folks hager etter en kveld på byen. Det var for mye alkohol og dop og ikke nok handling, sier Bettany til Globe.

Skuespillerens dopmisbruk bare eskalerte etter at han kom inn på det prestisjefylte London Drama Center da han var 20 år gammel. Han vantrivdes på skolen og kokainbruken tok av. Det tok ham åtte måneder å innse at han var i ferd med å ødelegge livet sitt.

Den kjekke briten har nå endret livet sitt totalt. Sammen med skuespillerkonen Jennifer Connelly har han sønnen Stellan (2). I tillegg er han blitt superstjerne i Hollywood.

- Dopmisbruket mitt hører fortiden til. Nå kan jeg ikke engang jobbe når jeg har drukket kaffe. Jeg tar meg fortsatt en drink, men bare når jeg ikke jobber.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer