- Nesten litt godt da hun døde, for hun var så syk

Truls Svendsen forteller om den natten han aldri vil glemme.

MISTET MOREN: Bare 21 år gammel mistet TV-stjernen Truls Svendsen moren sin, da hun tapte kampen mot kreften. Som enebarn stod han og moren hverandre veldig nær, forteller han til Dagbladet Søndag. Her er han avbildet på et UNICEF-arrangement i Oslo t Foto: Stella Pictures
MISTET MOREN: Bare 21 år gammel mistet TV-stjernen Truls Svendsen moren sin, da hun tapte kampen mot kreften. Som enebarn stod han og moren hverandre veldig nær, forteller han til Dagbladet Søndag. Her er han avbildet på et UNICEF-arrangement i Oslo t Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Den norske programlederen og komikeren Truls Svendsen (39), kjent fra programmer som «Senkveld» og «E6 - en reise i nordmenns hverdag», har underholdt det norske folk med ubetalelige komiøyeblikk de siste årene.

Men den godlynte, matglade tromsøværingen har også opplevd betraktelig dystrere øyeblikk i livet.

Året er 1994, Truls har bodd i Oslo i et knapt år. Tidlig i mai reiser han hjem til Tromsø for å besøke sin kreftsyke mor, det er en måned siden han så henne sist. 21 år gamle Truls blir sjokkert når han får se henne denne gangen.

- Jeg skjønte ikke hvor syk hun egentlig var. Men da jeg så hvor tynn hun var, og hvordan ansiktet hadde skrumpet inn, skjønte jeg det, forteller han til Dagbladet Søndag.

Og natt til 6. mai 1994, en natt han aldri vil glemme, sitter han hos henne hele tiden til hun sovner inn.

- Det er jeg utrolig glad for at jeg gjorde. Fremdeles har jeg et veldig klart bilde av den siste tida med henne. Det var nesten litt godt da hun døde, for hun var så syk. Hun led så mye. Hun var min beste venn, forteller den nåværende 39-åringen åpenhjertig til Dagbladet Søndag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er en veldig følsom person   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer