Nesten like sexy som Angelina

Amerikanske lesbiske hyller norske Gro.

PÅ TOPP TI: Amerikanske lesbiske har fått øyenene opp for det norske håndballandslagets kaptein Gro Hammersent, og rangert henne blant de ti mest sexy lesbiske og bilfile kvinnene.  Foto: SCANPIX
PÅ TOPP TI: Amerikanske lesbiske har fått øyenene opp for det norske håndballandslagets kaptein Gro Hammersent, og rangert henne blant de ti mest sexy lesbiske og bilfile kvinnene. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: På en amerikansk nettside for lesbiske og bifile kvinner har den norske håndballstjernen Gro Hammerseng kommet blant topp ti - til tross for at håndball ikke er en utbredt sport i Statene.

Den norske idrettshelten var endatil den kandidaten på lista som gjorde det største spranget fra fjorårets liste til årets.

På "Hot 100"-lista til nettstedet afterellen.com (ekstern lenke) hoppet Hammerseng fra 82.-plass til 10.-plass fra 2008 til 2009.

Det skal ha vært etter sommer-OL i 2008 at amerikanerne virkelig fikk øynene opp for OL-gull-lagets kaptein, og slik beskriver de henne:

"Håndball er kanskje ikke en sport som er særlig kjent i USA, men den er kjempestor på internasjonalt nivå - og Hammerseng er en mester. I tillegg til å være en olympisk mester, er Hammerseng åpent homofil, og hennes forhold til lagkameraten Katja Nyberg er ingen hemmelighet. Homofile fans synes at deres åpenlyse kjærlighet til hverandre er inspirerende, og Hammerseng er kanskje like mye elsket av fansen for å være en åpent lesbisk idrettskvinne som hun er for sine prestasjoner.

På toppen av årets liste troner skuespilleren Porta de Rossi som giftet seg med talkshow-verten og komikeren Ellen DeGeneres for kort tid siden. Ellers finner vi navn som Jennifer Beals (The L-word), Tina Fey (30 Rock) og Angelina Jolie foran vår egen Gro Hammerseng.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Jeg er biseksuell