Rebel Wilson:

«Nesten ikke til å tro»

Hollywood-stjernen setter fyr på nettet med nytt bilde.

FORVANDLING: Rebel Wilson avbildet under Oscar-utdelingen i Hollywood i februar i fjor. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
FORVANDLING: Rebel Wilson avbildet under Oscar-utdelingen i Hollywood i februar i fjor. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernen Rebel Wilson (41) ble for alvor kjent da hun kapret rollen som «Fat Amy» i «Pitch Perfect»-filmene. Siden den gang har hun gjort stor suksess i flere andre komedier, som «Bridesmaids», «How To Be Single», «The Hustle» og «Isn't It Romantic».

Det siste året har den talentfulle skuespilleren også fått mye oppmerksomhet etter at hun la om livsstilen sin. I fjor sommer uttalte hun blant annet at 2020 var hennes helseår for å fokusere på seg selv og egen vektnedgang.

Og siden den gang har hun titt og ofte delt fra reisen mot målet med sine nesten ti millioner følgere på Instagram.

«Nesten ikke til å tro»

Mandag fikk 41-åringen massiv respons da hun for første gang delte et bilde av seg selv i badedrakt, som også har gått sin seiersgang i utenlandske medier som People, Hello Magazine, Today og PageSix.

«Palm Beach-ing. Jeg tror jeg vil flytte til Florida nå», har hun skrevet som tekst til innlegget, som i skrivende stund har fått over 4400 kommentarer og 630 000 likerklikk.

Og det er ingen tvil om at fansen er imponert over den australske stjernens innsats. Kommentarfeltet er nemlig overfylt av ros.

«Wow, dette er så, så, så, så, så, så fantastisk. Du fortjener å være sinnssykt stolt over dedikasjonen din», skryter en bruker.

VEKTTAP: Kelly Osbourne avslører på Instagram at hun har gått ned mange kilo, til fansens store overraskelse. Foto: Kelly Osbourne/ Skjermdump fra Instagram Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

«Flytt deg, Pamela Anderson, vi har fått oss en ny Baywatch-babe! Jaaaaaa, jenta mi», hyller en annen.

«Denne forvandlingen er nesten ikke til å tro. Du vet virkelig ikke hvor tøft dette er før du har prøvd å gå gjennom det selv. Fantastisk Rebel. Fortsett å inspirere», deler enda en.

«Wow, jeg har fulgt deg gjennom vektnedgangen og det virker som om du har tatt av deg kilo på hvert eneste bilde. Du har naturligvis jobbet skikkelig, skikkelig hardt, men du får det til å se så enkelt ut. All heder til deg. Og jeg må spørre om huden din bare trakk seg sammen etter vekttapet? Jeg trodde et så betydelig vekttap ville etterlate løs hud? Jeg er målløs», forteller en annen fan.

«Hvordan har Rebel mistet så mange kilo?» undrer en annen seg.

«FAT AMY»: Her er Rebel Wilson avbildet i filmen «Pitch Perfect» hvor hun spilte rollen som «Fat Amy». Ifølge skuespilleren ønsket bransjen i Hollywood at hun skulle forbli «Fat Amy». Foto: Moviestore / REX / NTB
«FAT AMY»: Her er Rebel Wilson avbildet i filmen «Pitch Perfect» hvor hun spilte rollen som «Fat Amy». Ifølge skuespilleren ønsket bransjen i Hollywood at hun skulle forbli «Fat Amy». Foto: Moviestore / REX / NTB Vis mer

Gikk ned 27 kilo

Wilson har som nevnt delt rikelig fra reisen - eller «vist seg frem uten et fnugg av skam» på Instagram, som hun selv har uttalt, ifølge People.

- Jeg gikk ned 27 kilo i fjor og jeg føler meg fantastisk, avslørte hun til Pooch Perfect i februar.

SJOKK: Det siste året har vært tungt for Erlend Elias etter at han mistet faren sin i fjor august. I den nye Viafree-serien «Helt ærlig», får vi bli med når Erlend Elias går på vekta for første gang på veldig lenge. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope/Viafree/Rød Løper Vis mer

Tidligere i år fortalte imidlertid 41-åringen til People at vektnedgangen ikke handlet om spesifikke tall.

- Målet mitt har aldri vært å bli tynn. Jeg fokuserer ikke så mye på tallene. Jeg ser fremdeles ut som meg selv. Jeg elsker å være formfull og jeg er fremdeles veldig formfull, men i en sunnere versjon. Det var målet mitt, delte hun og fortsatte:

- Jeg prøver å oppmuntre folk til å bli den sunneste utgaven av seg selv. Det betyr ikke nødvendigvis å bli mindre i størrelse. Det betyr bare å ikke ta usunne valg. Jeg liker å tro at jeg ser bra ut i alle størrelser.

LES OGSÅ: - Et trist forsøk på Rachel-sveisen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer