Daniel Radcliffe:

Nesten ikke til å kjenne igjen

Ser du hvilken kjent stjerne som gjemmer seg bak denne forkledningen?

KRØLLETE HÅR OG BART: Stjerna med sin nye stil i anledning filminnspilling. Foto: Backgrid/ NTB
KRØLLETE HÅR OG BART: Stjerna med sin nye stil i anledning filminnspilling. Foto: Backgrid/ NTB Vis mer
Publisert

Det er ikke uvanlig at Hollywoodstjernene forandres til det ugjenkjennelige for en filmrolle. Skuespiller Lily James (32) skapte overskrifter med sitt ugjenkjennelige ytre etter at fansen fikk se bilder fra den nye serien «Pam & Tommy», der James spiller Playboy-legenden Pamela Anderson.

Mange Harry Potter-fans ville nok kjent igjen skuespiller Daniel Radcliffe (32) på gata, som ble et kjent fjes over natta etter at han kapret rollen som trollmannen Harry Potter i den velkjente filmserien.

Likevel var 32-åringen nesten ikke til å kjenne igjen da han ble observert med en splitter ny krøllete sveis og bart.

SPILLER MUSIKER: Daniel Radcliffes nye utseende skyldes innspillingen til filmen «WEIRD: The Al Yankovic Story». Foto: Backgrid/ NTB
SPILLER MUSIKER: Daniel Radcliffes nye utseende skyldes innspillingen til filmen «WEIRD: The Al Yankovic Story». Foto: Backgrid/ NTB Vis mer

Ny rolle

Grunnen til Radcliffes nye utseende er en ny filmrolle. 32-åringen skal nemlig portrettere musikeren Alfred Matthew «Weird Al» Yankovic (62) i filmen «WEIRD: The Al Yankovic Story», som startet innspillingen i slutten av januar, ifølge People.

BLEMME: I HBO Max-serien «Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts» så en observant seer en stor bildeblemme. Vis mer

Ifølge nettstedet er Yankovic begeistret for at Radcliffe skal spille ham.

- Jeg har ingen tvil i det hele tatt om at dette er rollen fremtidige generasjoner vil huske ham for, sier musikeren.

ETTERLIGNER: Slik ser den ekte «Weird Al» Yankovic ut. Foto: Richard Shotwell / Invision / AP / NTB
ETTERLIGNER: Slik ser den ekte «Weird Al» Yankovic ut. Foto: Richard Shotwell / Invision / AP / NTB Vis mer

Ble forvekslet med uteligger

Dette er derimot ikke første gangen 32-åringen ikke blir kjent igjen på gata, til tross for at han har hatt stjernestatus siden han var bare elleve år gammel.

Da Radcliffe gjestet «The Graham Norton Show» for et par år siden, kunne han fortelle at han ble forvekslet med en uteligger, skrev Entertainment Tonight den gang.

- Det er rart og morsomt med noen veldig rare øyeblikk, fortalte Radcliffe, før han åpnet opp om en hendelse som utspant seg da han var sammen med kjæresten i New York.

MISFORSTÅELSE: Harry Potter-skuespiller Daniel Radcliffe forteller om en hendelse hvor en fremmed mann trodde at han var en uteligger. Vis mer

- Mens hun var i en butikk, sto jeg utenfor med vår adopterte hund. Det var veldig kaldt, og jeg hadde på en hettegenser, en flisgenser og en stor frakk, fortalte han til programleder Graham Norton.

- Fordi det var så kaldt, knelte jeg ned ved siden av den varme hunden. Da så jeg en mann som så på meg og passerte meg, men så kom han tilbake med en femtilapp og sa: «Gå og kjøp deg en kaffe, kompis». Tydeligvis trenger jeg å barbere skjegget oftere!

LES OGSÅ: Disse «Harry Potter»-stjernene har vi mistet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer