Victor Sotberg:

Nesten ikke til å kjenne igjen

Victor Sotberg overrasker fansen med en spennende forandring.

OVERRASKER: Victor Sotberg deler uventet forandring med fansen. Her avbildet sammen med Tore Petterson. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
OVERRASKER: Victor Sotberg deler uventet forandring med fansen. Her avbildet sammen med Tore Petterson. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Victor Sotberg (30) har imponert både på dansegulvet i «Skal vi danse» og kamuflert som drage i «Maskorama». Det smittende smilet og det alltid gode humøret, har gjort han til en populær TV-profil, som stadig dukker opp i nye sammenhenger.

Nylig ble det kjent at han skal lede «Alle mot 1» på NRK, sammen med Selda Ekiz (37) og Thomas Engeset (33).

Dette er ikke det eneste nye som har skjedd i livet til 30-åringen i det siste. På Instagram kan han nemlig melde om - og vise frem - en helt ny look.

Får terningkast seks av Jan Thomas

Det er hårsveisen som har forandret seg på Sotberg. På bildet stiller han, som tidligere har vært kjent for sitt platinablonde hår, med brune lokker.

Mye tyder på at følgerne var noe skeptiske til om Sotbergs nye utseende er ekte. Lørdag måtte han nemlig legge ut et nytt bilde med bildeteksten «Ja, det er ekte».

Fans og følgere har kastet seg over kommentarfeltet, etter at bildene av «en helt ny» Victor Sotberg dukket opp. Det setter TV-profilen pris på.

BRTYER SAMMEN: Victor Sotberg bryter sammen i «71 grader nord - kjendis» når han kommer til camp. Der får han også en lapp fra Isabel Raad. Video: Discovery + Vis mer

- Veldig gøy med god respons. Er jo hyggelig at folk synes at jeg passer med mørkt hår også. Men ser jo at flere savner det blonde håret, så vi får se hvor lenge dette mørke håret holder, sier en hemmelighetsfull til Sotberg til Se og Hør.

Den kjente kjendisstylisten Jan Thomas (55) er blant de som har kommentert, og han likertilsynelatende det nye håret godt.

«Terningkast 6», skriver Jan Thomas under bildet.

Selv har Sotberg brukt teksten «Vent. Hæ?» sammen med de nye bildene han deler.

I tillegg til mange lovord, spør flere om det er ekte og det blir også påpekt at han nesten ikke er til å kjenne igjen. Kanskje er det nettopp derfor TV-profilen følte et behov for å oppklare med enda et bilde:

Dette er forklaringen

Overfor Se og Hør avslører Sotberg hva som er bakgrunnen til hår-forandringen.

- Egentlig kom jeg ikke på dette selv. Dette er til en video på «NRK FlippKlippp», hvor mine venner Tonje og Chris skulle klippe og farge håret mitt, sier han og følger opp:

KLAR TALE: Jan Thomas kommer med en klar beskjed om hvem han vil se i neste års «Maskorama». Video: Celina Morken. Reporter: Anita Kristiansen. Vis mer

- Det var de to som bestemte dette egentlig, men jeg var jo ganske enig. Jeg er på et sted hvor jeg kjenner det er digg med en forandring.

- Hvordan føles det å få terningkast seks av Jan Thomas, da?

- Veldig hyggelig å få et så fint terningkast av Jan Thomas. Det kom jo som en overraskelse, men en veldig positiv fra en som vet hva han snakker om, sier Sotberg fornøyd til Se og Hør.

LES OGSÅ: Dette skal «Olsenbanden Jr.»-Kjell gjøre nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer