Céline Dion:

Nesten ikke til å kjenne igjen

- Hun ser ut som en av Olsen-tvillingene.

NY STIL: Slik ser Céline Dion ikke ut lenger. Nå har hun farget håret lyst og klippet lugg. Foto: NTB Scanpix
NY STIL: Slik ser Céline Dion ikke ut lenger. Nå har hun farget håret lyst og klippet lugg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Céline Dion (50) overrasket denne uken med en helt ny og nesten ugjenkjennelig look etter blant annet å ha farget håret sitt blondt.

I et bilde på Instagram poserer «My Heart Will Go On»-stjernen med nyklippet lugg i en mønstret JW Anderson-kjole og digre Dior-solbriller. Fargesterke pumps fra Saint Laurent og veske fra Hermès med et Gucci-skjerf rundt hanken fullfører antrekket.

- Céline Dions makeover fra sangfugl til moteikon fortsetter. Hun ser ut som en av Olsen-tvillingene, skryter News.com.au.

Saken fortsetter nedenfor.

Ris og ros

Fansen lar heller ikke 50-åringens forvandling forbigå i stillhet. Men det er delte meninger om hva de faktisk synes om hennes nye look.

- Jeg vil ha Celine tilbake! krever brukeren pawelkoziolek.

- Dette er absolutt helt nydelig. Jeg elsker utviklingen din innen mote, Céline, skryter rolandbaldwin79.

- Dette er ikke Céline. Hun ser helt ulik ut, skriver magda_travel_coach.

- Er det virkelig deg i speilet? undrer marielle_harmelink.

- Jeg savner deg som brunette, Céline! Dette er altfor blondt og ser ikke bra ut, mener christinelouyscuesta.

- Det ser ut som Kill Bill, mener cachorrotehardy.oficial.

- Jeg ser fremdeles Law Roach (kjendisstylist, jour.anm.) sin grusomme finger her. Celine ser verre ut etter at han begynte å kle henne opp. Hun ser 10 år eldre ut. Antrekkene er uflatterende på kroppen hennes, håret passer ikke til ansiktet og sminken er forferdelig. Jeg forstår ikke hvorfor, kritiserer brighting84.

Nettstedet News.com.au skriver videre at Dion tidligere ofte har havnet på «verst kledde»-lister. Blant annet fikk hun mye kritikk for den berømte hvite «bak frem»-dressen hun dukket opp med under Oscar-utdelingen i 1999.

- I løpet av de siste årene har hun gjenfunnet seg selv og blitt et slags moteikon. Hun har blant annet hatt fotoshoot for Vogue og struttet på Paris Fashion Week, skriver nettsiden.

Saken fortsetter under bildene.

FØR OG NÅ: På bildet til venstre ankommer Dion Oscar-utdelingen i 1999 og på bildet til høyre poserer hun under Paris Fashion Week i januar fjor. Foto: NTB Scanpix
FØR OG NÅ: På bildet til venstre ankommer Dion Oscar-utdelingen i 1999 og på bildet til høyre poserer hun under Paris Fashion Week i januar fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Finner glede i mote

For to år siden døde Céline Dions ektemann René Angélil etter en lang kamp mot kreften, og etterlot henne med ansvaret for deres tre sønner René-Charles (17) og tvillingene Eddy og Nelson (7).

Bare noen dager etterpå døde også broren hennes.

I fjor fortalte trebarnsmoren at klær og mote har blitt en kilde til glede i livet hennes etter den tunge tiden.

- Det er fantastisk hvordan litt fantasi kan endre humøret, fortalte hun People.

- Jeg har alltid elsket mote, så langt tilbake jeg kan huske. Men som alle vet, så har jeg gått gjennom noen svært vanskelige perioder de siste årene, og jeg tror at jeg sprer vingene litt mer i disse dager ved hjelp av vakre klær og tilbehør.

Saken fortsetter nedenfor.

Ble kjærester da Céline var 19 år

Superstjernen traff ektemannen René for første gang som 12-åring - etter at broren hennes hadde sendt inn en sang til ham som hun selv hadde skrevet.

Syv år senere, da hun var 19 og han 45, ble de kjærester.

I 1991 forlovet paret seg, og tre år etter giftet de seg. Duoen fornyet også ekteskapsløftene i Las Vegas i år 2000.

Celiné har tidligere uttalt i et intervju med «CBS Sunday Morning» at hun ikke var klar for å gå videre etter ektemannens bortgang, ifølge Mirror.

- Jeg elsker ham. Jeg elsker han fortsatt. Jeg er ikke klar til å forelske meg igjen. Ikke nå. Jeg er fortsatt gift med ham. Jeg har aldri kysset en annen mann i mitt liv, fortalte hun åpenhjertig.

LES OGSÅ: Overrasket med parykk og nye pupper