«Ullared»-profilen:

Nesten ikke til å kjenne igjen

- Jeg ønsker å vise fram min mannlighet, sier Ola-Conny Wallgren (53) fra «Ullared».

NYTT UTSEENDE: Singel og klar for å date igjen, er Ola-Conny fra «Ullared» spent på hva damene synes om hans nye utseende. FOTO: Kanal 5
NYTT UTSEENDE: Singel og klar for å date igjen, er Ola-Conny fra «Ullared» spent på hva damene synes om hans nye utseende. FOTO: Kanal 5 Vis mer
Publisert

(SEOGHØR.NO): Den tidligere blyge Ola-Conny Wallgren(53) har blitt en selvsikker og svært så populær mann blant damene, etter at suksesserien «Ullared» begynte å rulle på TV i 2009. Som singel mann er 53-åringen klar for å møte damer, og tester nå ut et nytt utseende, skriver Aftonbladet.

SKJEGGVEKST: Ola-Conny dukket opp med kraftig skjeggvekst under den svenske Kanal 5 sin lansering vårens TV-programmer. Her sammen med Ullared-profil Morgan. FOTO: Foto: Claudio Bresciani/ NTB Scanpix
SKJEGGVEKST: Ola-Conny dukket opp med kraftig skjeggvekst under den svenske Kanal 5 sin lansering vårens TV-programmer. Her sammen med Ullared-profil Morgan. FOTO: Foto: Claudio Bresciani/ NTB Scanpix

Vis mer

Kjører sin egen stil

Ola-Conny har vært singel i et drøyt år, etter bruddet med den 18 år yngre Carin. Før det var han gift i tyve år, og selv om damene står i kø for å date han, nyter han han deler av singeltilværelsen.

– Nå som jeg er singel og ingen bestemmer over meg og maser om hvordan jeg skal se ut, kjører jeg min egen stil helt ut. Skjegget var litt møkkete i starten, men jeg har ordnet det til med en saks den siste tiden, sa han under vårlanseringen til den svenske kanalen 5, der den nye sesongen av «Ullared» har premiere den 31.januar.

Hatt skjegg før

Dette er derimot ikke den første gangen Wallgren anlegger skjegg.

- Da jeg var i tyveårene og jobbet som murer, hadde jeg skjegg i et par år. Problemet var alt det styret med skjegget. Det var så mye kaos, sier Ola-Conny, som likevel vet at dersom det dukker opp en dame i livet hans i nærmeste framtid, ryker skjegget rimelig fort.

- Hver gang jeg dater en dame maser hun om skjegget mitt. «Skal du ikke barbere deg snart? Skal du virkelig se slik ut? Hvorfor må du ha det så langt?»

Foreløpig lar han skjegget gro.

- Jeg elsker vikinger og får mye inspirasjon fra dem. Skjeggvekst er en måte for oss menn å vise fram vår mannlighet på, sier Ola-Conny til Aftonbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer