Nesten ikke til å kjenne igjen

Tyra Banks vekket oppsikt på TV-fest.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tyra Banks (39) startet som modell bare 15 år gammel og var en av verdens første supermodeller. Hun har blant annet jobbet for undertøysmerket Victoria's Secret og posert for prestisjefylte Sports Illustrated. 

De siste årene har hun hatt en svært suksessfull TV-karriere med sitt eget talkshow og som programleder for «Top Model». 

Da hun denne uken stilte på CBS-fest vekket Tyra oppsikt for sitt uvanlige utseende. Banks viste frem sine store fordeler i en grå kjole med generøs kløft. Den mørke øyensminken og det sorte håret ga det hele et gotisk preg. 

Gjennom hele karrieren har Tyras flotte fordeler fått oppmerksomhet, men modellen har hele tiden insistert på at de er helt naturlige. I 2005 gjennomførte hun et puppestunt på direkten da hun på programmet «The Tyra Banks Show» lot en lege ta røntgenbilder av brystene.

- Tyra Banks har naturlige bryster, ingen implantater, konstaterte Dr. Garth Fisher ifølge nettstedet Today. 

- Jeg mener ikke at brystimplantater er en dårlig ting, men det er ikke et valg jeg har tatt. Mange tror jeg har tatt silikon og det frustrerer meg. 

Hun innrømmet likevel at ikke alt er ekte. 

- Jeg har falskt hår og falske øyevipper. 

Banks har nylig fortalt at hun ønsker seg barn. Hun dater for tiden den norske motefotografen Erik Asla fra Drammen.  

LES OGSÅ: Gjør narr av eget utseende
 Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer