SKADET ALBUENE: Kroppen til Eide fikk hard medfart da hun forsøkte å rulle nedover marmorgulvet på Opraen i Oslo. Foto: nrk.no
SKADET ALBUENE: Kroppen til Eide fikk hard medfart da hun forsøkte å rulle nedover marmorgulvet på Opraen i Oslo. Foto: nrk.noVis mer

- Nesten ikke god i albuene ennå

NRK-Kjendisen fikk smertelig erfare at italiensk marmor ikke er som norsk gress...

SEHER.NO: Linda Eide har på kort tid klart å sjarmere seg inn i hjertene til det norske folk gjennom serien "Norsk Attraksjon" på NRK, hvor hun presenterer attraksjoner man kanskje ikke visste at fantes.

Med sin røde joggedress og vossadialekt, samler journalisten, humoristen og forfatteren nesten én million seere på lørdagskveldene.

Tirsdag er Eide gjest i Studio 5, hvor hun blant annet avslører at ikke alle stuntene hennes har gått helt etter boka...

I kveldens sending forteller Eide at hun nylig skadet albuene under en innspilling, da hun bestemte seg for å rulle nedover den harde marmoren på operaen i Oslo, for til slutt å ende i vannet.

- Vannet var ingenting, det kan jeg bare si... Vi gjorde dette litt spontant, for jeg tenkte 'Ah, dette er åpningen på runde to, der går det an å rulle'.
 
Mange husker kanskje Eides "vossarull" fra forrige runde av "Norsk Attraksjon", og i år bestemte hun seg derfor for å innføre den høykulturelle versjonen - nemlig "operarullen".

- Jeg tenkte at her må kanskje hodet beskyttes. Så da tok jeg albuene rundt hodet, og dunk-dunk-dunk. Jeg fant ut etterpå at man antagelig bruker albuene mye mer enn hjernen. Jeg er nesten ikke god i albuene ennå, for alt gikk bort kan du si.

Se Linda Eides "operarull" her! (ekstern lenke).

Linda Eides prat meg jentene i STUDIO 5 kan du se tirsdag 27.oktober klokken 21.30 på kanal FEM.
 

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!
 
LES OGSÅ: Her avslører Ivar "Beat for Beat"