Jorun Stiansen:

- Nesten et galehus

Artisten og TV-profilen er fremdeles på boligjakt.

BOLIGJAKT: Jorun Stiansen og samboeren Egil Furre leter etter et nytt drømmehjem. Foto: Morten Eik / Se og Hør
BOLIGJAKT: Jorun Stiansen og samboeren Egil Furre leter etter et nytt drømmehjem. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at artist og TV-profil Jorun Stiansen (38) er interessert i interiør. På Instagram har hun nemlig delt flittig av oppussing, etter at hun for to år siden pusset opp en gammel 90-tallsleilighet i Grimstad sentrum.

Det gjorde hun sammen med samboeren Egil Furre (43). I store deler av 2022 har imidlertid paret vært på jakt etter et nytt sted å bo.

Det kunne hun fortelle til Se og Hør i februar, men Stiansen kan derimot nå fortelle at de fremdeles ikke har funnet drømmeboligen.

FLØRT: Kristian Stenseng forteller om flørten han hadde med Jorun Stiansen under «Idol». Vis mer

På boligjakt

Stiansen forteller til Se og Hør at de ønsker seg mer plass, og at de leter etter hus i Grimstad sentrum - hvor nåværende leilighet ligger.

- Vi er på leting etter bolig, men vi finner jo ikke noe. Vi finner ikke hus i Grimstad, eller tomt å bygge på, men vi er på jakt etter en bolig. Men når det rette dukker opp, da!, sier hun entusiastisk.

38-åringen innrømmer at hun ikke er veldig kravstor - før hun lister opp en rekke krav hun ønsker for neste bolig.

- Jeg er ikke så kravstor, så lenge jeg har to gjesterom og et svært gjesterom til et vennepar. Hvis det er sjønært hadde det vært helt nydelig, så det er jo et lite kriterium.

- Ellers skal det ikke være for stort, ikke for lite og gjerne en liten hageflekk med sol hele døgnet, ramser hun opp videre.

RUNDLURT: Wanda Mashadi blir helt satt ut når Jorun Stiansen lurer henne til å tro hvem som er Joruns biologiske far... Lyd/video: P4. Vis mer

- Et galehus

Stiansen forteller at hun stort sett følger med på alt av boliger og tomter som legges ut hele tiden, foreløpig uten napp.

- Hele tiden! Både med Finn-varsler og alt, jeg må jo følge med.

I likhet med nåværende leilighet, forteller hun at det ikke er helt fjernt å tenke at det vil bli en del oppussing i neste bolig.

- Jeg skal jo pusse opp som bare det, vet du. Det er jo nesten et galehus, men jeg elsker det. Interiør er jo en hobby jeg har, så om jeg må pusse opp litt gjør det meg ingenting.

- Hvis vi snakker sammen i 2037 er jeg sikkert endelig ferdig, ler hun avslutningsvis.

LES OGSÅ: Derfor vil hun aldri ha barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer