Nesten-bryllup for Triana

Triana og kjæresten holdt på å gifte seg på Malta.

NESTEN GIFT: Glamourmodell Triana Iglesias holdt på å gifte seg da hun og kjæresten ferierte på Malta. Foto: Faksimile Playboy
NESTEN GIFT: Glamourmodell Triana Iglesias holdt på å gifte seg da hun og kjæresten ferierte på Malta. Foto: Faksimile Playboy Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hun er månedens kalenderpike i selveste Playboy, og hun pryder forsiden på mannfolkblader verden over.

Kanskje ikke så rart at glamourmodellen Triana Iglesias (25) er mange gutters drømmedame...

Men Triana har kun øynene for én mann - nemlig kjæresten gjennom to år, DJ Nils Noa fra Ålesund.

Og i et intervju med [mag] avslører Triana at hun kunne vært en gift kvinne i dag.

- Vi holdt på å gifte oss på Malta, men det var så mye papirer som måtte ordnes og så mye styr. Dessuten var det bare gyldig i tre måneder, og det var litt i det korteste laget, sier Triana, som legger til at vennene deres var veldig i mot bryllupet.

Imot at dere skal gifte dere? spør journalisten fra [mag].

- Nei, nei! Men at vi skulle gifte oss uten bryllupsfest her hjemme. Men jeg er ikke en sånn "bridezilla". Jeg har ikke behov for verken brudekjole eller slør, og synes at ekteskapet er en privatting mellom to mennesker. Jeg kunne veldig gjerne tenke meg å gifte seg meg i Las Vegas, men der setter kjæresten min ned foten! Jeg mistenker at han går og ønsker seg noe mer tradisjonelt likevel, sier hun.

Både Triana og kjæresten er mye ute å reiser, men ifølge Triana er løsningen lange telefonsamtaler og hyppig SMS-skriving. Turtelduene velger også å prioritere hverandre når begge er hjemme.

LES OGSÅ: Triana vant naken-tevling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer