- Nesten absurd at han tar turen

50 Cent valgte seg ut Tromsø som eneste stoppsted i Norden.

TIL TROMSØ: Rapperen 50 Cent stopper innom Nordens Paris i august. Her er han  på scenen på Idrettsplassen under Quartfestivalen i Kristiansand i fjor. Foto: SCANPIX
TIL TROMSØ: Rapperen 50 Cent stopper innom Nordens Paris i august. Her er han på scenen på Idrettsplassen under Quartfestivalen i Kristiansand i fjor. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er ikke bare Samanta Fox (42) som skal opptre under Døgnvillfestivalen i Tromsø i august.

Nå har de også kapret rapperen 50 Cent (32), og arrangørene er selvsagt strålende fornøyde.

- Tromsø har også tidligere hatt besøk av store artister - men vi har aldri tidligere hatt en større verdensstjerne på besøk i byen, eller landsdelen for den del. Og det er jo nesten absurd at han tar turen til lille Tromsø, som eneste sted i Norden, sier festivalsjef, Hogne Rundberg i en pressemelding.

- Kontrasten til Tromsøs Kardemomme by-stemning blir stor når man vet at han ble skutt ni ganger i år 2000, og siden har vært fulgt konstant av livvakter, fortsetter han.

Dette vil bli rapperens eneste festivalopptreden i Norden i sommer.
Andre om skal opptre under festivalen, som går av stabelen 29. august, er Travis, Kaizers Orchestra, Madcon, Ida Maria (23), Knutsen & Ludvigsen - og ikke minst 80-tallshelten Limahl (49).

- Internasjonale superstjerner har hittil vært forbeholdt de store festivalene sørpå, med 50 Cent får det nordnorske publikummet endelig noe liknende, sier Rundberg stolt.

LES OGSÅ: 50 Cent bling-robbet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer