TIL NORGE: I neste uke besøker popstjernen Robbie Williams Oslo. Foto: All Over Press
TIL NORGE: I neste uke besøker popstjernen Robbie Williams Oslo. Foto: All Over PressVis mer

Neste uke kommer han til Norge

Robbie Williams gjester "Skavlan" i Oslo.

SEHER.NO: Etter en lang pause, er popartisten Robbie Williams (35) endelig tilbake i rampelyset, og neste uke gjester 35-åringen "Skavlan". Det gjør også at man kan spekulere i om han vil opptre på Nobelkonserten.

Vanligvis spilles det populære talkshowet inn i Stockholm, men i forbindelse med fredsprisutdelingen i Oslo i neste uke, flyttes "Skavlan" til Oslo.

NRK bekrefter til Seher.no at Williams kommer til landet, og at innspillingen av programmet vil skje den 10. desember.

Ifølge Dagbladet kommer USAs president Barack Obama til Oslo i forbindelse med Nobels Fredspris den 9. desember. Til fredsprisutdelingen kommer også Hollywood-stjernen Will Smith og kona Jada Pinkett Smith.

Dermed kan man spekulere i om Fredrik Skavlan (43) - som vanligvis har flere gjester i studio - kommer til å få besøk av noen av de store stjernene.

Presseansvarlig i NRK, Mette Skjong, sier til Seher.no at de ikke kan utelukke at det dukker opp flere overraskelser før talkshowet.

- Det er ikke 100 prosent spikret ennå, forklarer hun.

Hvert år får Nobel-vinneren ønske seg artister til Nobel-konserten, men det er ikke kjent om Williams - som for tiden er aktuell med låten "Bodies" - skal opptre.

Tidligere i høst har Fredrik Skavlan (43) hatt besøk av stjerner som den amerikanske rapperen Jay-Z og den svenske Hollywoodfruen Anna Anka (38).

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ringvårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til1901


LES OGSÅ: Ny eks til Skavlan