«Neste sommer»-Eivind: - Ingar Helge hjalp meg med å sjekke damer

Skuespiller Eivind Sander har mye å takke Gullruten-konkurrenten sin for. Se video!

Publisert

SEOGHØR.NO: Nylig ble de nominerte til Gullruten 2016 offentliggjort, og Seoghør.no var på plass for å lodde stemningen hos de heldige utvalgte.

Både Ingar Helge Gimle (59) og Eivind Sander (43) er blant de nominerte i kategorien beste mannlige skuespiller, men det er langt ifra bitter konkurranse mellom de to.

Til Seoghør.no forteller den muntre duoen at de har vært gode venner siden Sander, som blant annet er kjent fra «Neste sommer» på TVNorge, begynte på Teaterhøgskolen.

- Da han kom inn på Teaterhøgskolen, så var jeg stikkordleser'n hans. «Der var det talent» tenkte jeg, og nå står vi her og er konkurrenter - og venner. Det er helt topp, sier Ingar Helge Gimle med armen godt rundt kameraten.

GODE KAMERATER: Ingar Helge Gimle og Eivind Sander har vært gode venner i mange år. De holder ikke tilbake når det kommer til å skryte av hverandre.  Foto: Tore Skaar
GODE KAMERATER: Ingar Helge Gimle og Eivind Sander har vært gode venner i mange år. De holder ikke tilbake når det kommer til å skryte av hverandre. Foto: Tore Skaar Vis mer

Heller ikke Eivind Sander legger skjul på at han setter pris på vennskapet med «Mammon»-skuespilleren, som er nominert for rollen sin i 2. sesong av NRK-serien.

På Teaterhøgskolen bygget nemlig den 16 år eldre skuespilleren ham opp i møte med kvinner:

- Jeg takker Ingar for mange damer, som jeg var ute med og datet. For da vi møtte på Ingar sa han alltid til dem: «Men se for en type da!». Damene fikk helt bling i øya, så takk skal du ha, sier «Det tredje øyet»-skuespilleren ivrig mens Gimle humrer ved siden av ham.

Skryter av hverandre

I intervjuet med Seoghør.no sørger radarparet også for å komme med litt oppriktig ros om den andre.

- Men jeg mener det jo, fra bånn av mitt hjerte, jeg så inni øya dine at der var det et virkelig skuespillertalent. Og det har du vist så til de grader, understreker Gimle om kameraten.

- Men er det sant, var du hans stikkordleser?

- Jajaja, det var helt fantastisk. Jeg har vært fan hele livet, så jeg satt med den store helten inni hjørnet som leste stikkordene, skyter Eivind Sander bekreftende inn.

Se hele intervjuet med de to kameratene og «Gullruten»-konkurrentene øverst i saken!

GULLRUTEN-KONKURRENTER: Ingar Helge Gimle spiller rollen som finansminister i NRK-serien «Mammon», mens Eivind Sander spiller Terje i «Neste sommer» på TVNorge. Her avbildet med motspiller Janne Formoe.   Foto: NRK / TVNorge
GULLRUTEN-KONKURRENTER: Ingar Helge Gimle spiller rollen som finansminister i NRK-serien «Mammon», mens Eivind Sander spiller Terje i «Neste sommer» på TVNorge. Her avbildet med motspiller Janne Formoe. Foto: NRK / TVNorge Vis mer

- Vi er veldig glade i hverandre

Ingar Helge Gimle har tydelig lett for å få seg venner innenfor TV-bransjen. I november avslørte han nemlig at han har funnet en god venn i «Mammon»-motspiller Trond Espen Seim (44).

I NRK-serien spiller Ingar Helge finansminister, mens skuespiller Trond Espen spiller statsminister.

- Det er utrolig stilig å spille mot han der, vi er veldig glade i hverandre. Jeg er bare sjalu på han hele tiden, han er jo en kjekk ung mann og veldig hyggelig, fortalte han til Seoghør.no. 

Spesielt skulle Ingar gjerne ønske seg litt av kollegaens hårvekst.

- Jeg er misunnelig på at han har hår på hodet og han er statsminister i serien og alt, sa han med et smil i fjor. 

Se videointervju med Ingar Helge Gimle og Trond Espen Seim her:

LES OGSÅ: - Jeg tenker på døden, men er ikke redd

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer