- Neste gang skal jeg tenke meg om to ganger

«Fotballfrue» Caroline Berg Eriksen måtte slå av telefonen og holde seg unna nettet i flere dager, etter at hun la ut sitt omdiskuterte «etter fødselen»-bilde.

GIKK I SKJUL: Kjendisblogger Caroline Berg Eriksen sier hun ikke orket å slå på telefonen eller logge seg på internett, etter at hennes «etter fødselen-bilde» skapte debatt i 2013. Foto: Caroline Berg Eriksen/Fame Flynet
GIKK I SKJUL: Kjendisblogger Caroline Berg Eriksen sier hun ikke orket å slå på telefonen eller logge seg på internett, etter at hennes «etter fødselen-bilde» skapte debatt i 2013. Foto: Caroline Berg Eriksen/Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den populære bloggeren Caroline Berg Eriksen (27) - også kjent som «Fotballfrue» - vakte oppsikt da hun i 2013 la ut et bilde av sin veltrente kropp, kun fire dager etter at hun hadde født datteren Nelia.

Bildet førte til internasjonal oppmerksomhet for Caroline og på sosiale medier raste debatten mellom de som kritiserte henne for å legge press på andre mødre, og de som forsvarte hennes valg om å legge ut bildet.

I et intervju med Dagbladet, som du kan lese på Dagbladet Pluss, sier Caroline - som er en av deltagerne i årets «Skal vi danse?» på TV 2 -at den enorme oppmerksomheten så kort tid etter at hun hadde blitt mamma for første gang, førte til at hun isolerte seg fra omverdenen.

FOTBALLFRUE: Caroline er gift med Odd-spilleren Lars-Kristian Eriksen. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
FOTBALLFRUE: Caroline er gift med Odd-spilleren Lars-Kristian Eriksen. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer

- Jeg slo av telefonen og var ikke på nett på flere dager. Jeg orket ikke.Caroline sier hun ikke vil gjøre det samme, den dagen hun eventuelt blir mamma igjen.

- Neste gang skal jeg tenke meg om to ganger, jeg har ikke noe ønske om å starte en debatt om kropp på den måten, sier hun til Dagbladet.

Skværet opp med «Bloggerne»-Suzanne

En av de som gikk hardt ut mot Caroline etter at hun la ut sitt omdiskuterte bilde, var Suzanne Aabel, kjent fra TV 2 Bliss-serien «Bloggerne».

I en kronikk i Dagbladet skrev Suzanne, som selv er mor, at hun «følte seg feit fordi «Fotballfrue» har født».

Da de to kjendisbloggerne møttes under TV 2s høstlansering i august skværet de imidlertid opp på bakrommet.

- Vi snakket lenge.

BEGRAVDE STRIDSØKSEN: Bloggeren Suzanne Aabel var en av de som kritiserte Carolines bilde. På TV 2s høstfest i august skværet de to opp med hverandre på bakrommet Foto: Privat
BEGRAVDE STRIDSØKSEN: Bloggeren Suzanne Aabel var en av de som kritiserte Carolines bilde. På TV 2s høstfest i august skværet de to opp med hverandre på bakrommet Foto: Privat Vis mer

- Jeg brukte henne som et slags eksempel på et fenomen jeg synes er forstyrrende. Men jeg har inntrykk av at hun er en som ikke bryr seg om hva folk synes om henne.- Jeg angrer ikke på det jeg skrev, men hadde jeg visst at det innlegget fått 300 000 klikk, så hadde jeg gitt henne litt «space» og ventet litt. Det er ikke det du har lyst til å bruke den første uken etter at du har født på, sa Suzanne Aabel etter møtet til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Amming er blitt en veldig naturlig ting for meg

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer