<strong>MAGI:</strong> Tooji lover magi når han i kveld står på scenen i Eurovision Song Contest for første gang.  Foto: Kathrine Finnskog
MAGI: Tooji lover magi når han i kveld står på scenen i Eurovision Song Contest for første gang. Foto: Kathrine Finnskog Vis mer

- Neste gang er vi i kanonslag!

Tooji Keshtkar lader opp til semi-finalen i Eurovision Song Contest.

Publisert
Sist oppdatert
BAKU (SEOGHØR.NO): Torsdag kveld står Tooji Keshtkar (23) på scenen i Bakus krystallhall der han skal prøve å sikre seg en plass i finalen lørdag 26. mai. Til tross for å ha slitt med stemmen i noen dager, var «Stay»-stjernen godt fornøyd med egen innsats torsdag ettermiddag.

- Dette var digg! De siste kamerainnstillingene vi har terpet på det siste døgnet, satt nå som ei kule. Vi valgte å spare litt på kreftene denne gangen, siden det er i kveld det virkelig gjelder. Nå er vi på et godt og stabilt nivå - men i kveld skal vi virkelig «turn on the magic», sier Tooji.

Keshtkar har vært nøye med å hvile og slappe av innimellom travle dager med øving og møter med pressen, og kun timer før semi-finalen fikk han tatt seg en pust i bakken.

- Nå skal jeg dra tilbake til hotellet med resten av delegasjonen, spre varme ord, glede og kjærlighet til den fantastiske gjengen min. Vi skal rett og slett chille, og neste gang vi er i areaen er vi i kanonslag!Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Derfor vinner Tooji  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer