TV-STJERNE: Beverley Mitchell spilte lillesøsteren til Jessica Biel i den populære TV-serien «Den syvende himmel» fra 1996 - 2007. Her på en premiere i mai i år. Foto: All Over Press
TV-STJERNE: Beverley Mitchell spilte lillesøsteren til Jessica Biel i den populære TV-serien «Den syvende himmel» fra 1996 - 2007. Her på en premiere i mai i år. Foto: All Over PressVis mer

- Neste år blir vi en familie på fire

TV-stjernen stråler av babylykke bare halvannet år etter at hun ble mor for første gang.

SEOGHØR.NO: I april i fjor fikk «Den syvende himmel»-stjernen Beverley Mitchell (33) og ektemannen Michael Cameron, datteren Kenzie Lynne (17 mnd).

Neste år blir hun storesøster.

På nettstedet WhoSay.com postet Mitchell torsdag et gammelt bilde av den lille familien med følgende tekst:

- #Tbt til stedet hvor Michael fridde og hvor vi sto sammen som en familie på tre i fjor. Kan ikke tro at vi i 2015 kommer til å være en familie på fire!!!

- Neste år blir vi en familie på fire

Den vordende tobarnsmoren elsker morsrollen, og fortalte til UsWeekly at hun har blitt mer kresen når det gjelder filmroller hun vil ta på seg.

- Jeg vil gjøre ting som datteren min kan se og som jeg kan være stolt av. Det beste og viktigste i livet mitt er å være mamma.

TV-stjernen har alltid ønsket seg en større familie.

- Jeg vil ha to eller tre barn til... Ikke flere enn tre. Fire er garantert en håndfull, og vi vil ikke ende opp som «Den syvende himmel»-familien.

Beverley og Michael giftet seg i 2008 i byen Ravello i Italia, og inspirerte sine gode venner Jessica Biel og Justin Timberlake til å holde sitt bryllup i samme land da de ga hverandre sitt ja for to år siden.

LES OGSÅ: Disse bildene av gravide Mila Kunis vekker oppsikt