UGJENKJENNELIG: Jennifer Grey hadde et mislykket besøk hos den plastiske kirurgen, og kom ut med et ansikt som var helt anonymt Foto: All Over Press/Stella Pictures
UGJENKJENNELIG: Jennifer Grey hadde et mislykket besøk hos den plastiske kirurgen, og kom ut med et ansikt som var helt anonymt Foto: All Over Press/Stella PicturesVis mer

Nesen ødela karrieren

- Jeg vil alltid være hun kjente skuespillerinnen som ingen kjenner igjen...

SEHER.NO: Hun ble superstjerne etter "Dirty Dancing". Deretter tok karrieren slutt for Jennifer "Baby" Grey (49).

Jennifer Grey - som nå sørger sin medskuespiller Patrick Swayzes død - hadde et mislykket besøk hos den plastiske kirurgen, og kom ut med et ansikt som var helt anonymt.

- Jeg gikk inn i operasjonsrommet som en kjendis - og kom ut som en anonym. Det var som å være med i et beskyttelsesprogram for vitner, eller å være usynlig, sier Jennifer til Contactmusic.

Og:

- Jeg husker jeg gikk inn på en restaurant etter operasjonen, har gått der i flere år. Jeg sa "Hei". Ingenting skjedde. De kjente meg ikke igjen, forteller hun.

Scenene fra 1987, med Johnny Castle og Frances "Baby" Houseman, fikk en hel generasjon med tenåringshjerter til å smelte. Skuespillerne Patrick Swayze og Jennifer Grey hadde fremtiden for sine føtter. Men kun Swayze gikk videre og ble hyllet som en ekte Hollywood-stjerne.

- Jeg vil alltid være hun kjente skuespillerinnen som ingen kjenner igjen. På grunn av en neseoperasjon, medgir 49-åringen til nettstedet.

Da hun ikke lengre fikk noen filmjobber, satte hun i gang med sin egen TV-serie, "It`s like, You know". I serien spilte hun en versjon av seg selv - en mislykket skuespiller ved navn Jennifer Grey.

I en av episodene hadde hun et selvironisk tema om en mislykket neseoperasjon. Serien ble dessverre ingen suksess, og ble tatt av etter kort tid.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no , eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg husker jeg var i armene hans