Nervepirrende Lost-slutt

Sesongavsluting: Lost

DRAMA: Det er stor dramtikk i sesongfinalen! Foto: TVNorge
DRAMA: Det er stor dramtikk i sesongfinalen! Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er store forventninger til kveldens sesongslutt. Produsentene av serien har lovet tidenes avslutning, og sier den siste episoden vil gi svar på mange av gåtene og mysteriene som har fått fansen til å undre seg.


SE VIDEO HER


En del TV-seere har klaget på denne sesongens langsomme handlingsutvikling. Men langsomt er ikke stikkordet for kveldens epsiode! Her skjer det mye på alle kanter!


Kan seilbåten som dukket opp i forrige episode være en redning? De tøffeste gutta går om bord i håp om å finne hjelp.  De får noen svar, men hjelp...?


Michael har fått med seg sine fem utvalgte inn i jungelen for tilsynelatende å konfrontere "De andre". Dr. Jack vet imidlertid at Michael driver et narrespill. De fem er likevel sjanseløse når "De andre" dukker opp!


Kveldens avslutning gir handlingen en helt ny vri. Hvordan det hele utvikler seg får vi likevel ikke vite på en stund. Den tredje sesongen av Lost skal spilles inn i USA til høsten. Når den er klar vil TVNorge prøve å legge seg tett opp til sendeskjemaet i USA.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer